Aksam pek gelmiyor esi olunca ,ama sabahları geliyordu. Yine de toplanmış olabilirlerSanmamdün akşam da yoktu
Gunaydin canım,gecmis olsun . Güzel sonuçlar alırsın inşallahGunaydin kizlar
2gundur şiddetli baş ağrım var oyuzden aksam erken ciktim simdi bakiyorum etiketlere tahlil yaptirdim bugun sonuclarini alicam
Filizim geçmiş olsun canımın içiGunaydin kizlar
2gundur şiddetli baş ağrım var oyuzden aksam erken ciktim simdi bakiyorum etiketlere tahlil yaptirdim bugun sonuclarini alicam
Gunaydin canım,nasil uyandın bugun ?Günaydın millet
gunaydın canımmmGünaydın hanımlarçok heyecanlı gidiyor oylama, borsa gibi ilk 3tekiler inip çıkıyor ben 40lı oylarımla çok mutluyum, uzaktan bu heyecanı izliyorum bir sonraki kategori ne olacak canım Nevreste , pınar olacak mı yine , aylık yarışma mı olacak
yaa gecmiş olsun fülüzümm inşallah sonuclarda bişey cıkmazGunaydin kizlar
Gunaydin canim sagolGunaydin canım,gecmis olsun . Güzel sonuçlar alırsın inşallah
Sagol canimFilizim geçmiş olsun canımın içi
Sagol canimyaa gecmiş olsun fülüzümm inşallah sonuclarda bişey cıkmaz
Sen de sagol canimGunaydin canim sagol
Sagol canimiyimisin biraz
Geçmişler olsun canım benimGunaydin kizlar
Ben aricam birazdan canim bakalim nereye kadar getirirler yakina yönlendircemE Elif_Eylul kuzu korupark acentedeymiş kargo bugun dagıtım olur heralde dimi yakınmı orası sıze fülüzüm
Sagol canimGeçmişler olsun canım benim
Yağmur şahane ,senin orası nasıl ?Sagol canim
Geceden beri cok guzel yağyo canim bakalim yarina kar diyoYağmur şahane ,senin orası nasıl ?
Bereketli olsun canımGeceden beri cok guzel yağyo canim bakalim yarina kar diyo
Insallah canımBereketli olsun canımEvet ,öyle diyorlar, bakalım:))