Hee bdv de yasakBen pek BDVye takılmıyorum.Tahmin ediyorum orada birilerini konuya çağırmak yasak:)Bu tüm forum için geçerli mi bilmem:)Burada yasak olamaz:)
Yani biz yıllardır yapıyoruz:)
Mune'ye soralım buraya geldiğinde:)
Benim tık ı iptal et nevoş artık ,kota doldu dersinAma benimde 44 olması lazım sen sakın oy alma,hepsini reddetmen lazım
Bence öyle canım:)Yoksa biz farklı bölümlerde hep etiket yaparız.Mesela geyik topiklerinde,yemek topiclerinde,dua topiclerinde:)Hee bdv de yasakbüyük ihtimal olay çıkmasın, toplaşıp dalmasınlar diye konuyadır
Aman be gülüm boşver yaa biz hediyemizi almışız zatenBir kişi de çıkıp demiyor ki şu alsemin kolu kanadı kırıldı, 23 oyda kaldı
O sistemi henüz yapamadık.Curly'e söyleyelim yapsınBenim tık ı iptal et nevoş artık ,kota doldu dersin
Hee yani ısteyen durdursun puanlamasiniO sistemi henüz yapamadık.Curly'e söyleyelim yapsın
Hepimiz aynı gemideyizBir kişi de çıkıp demiyor ki şu alsemin kolu kanadı kırıldı, 23 oyda kaldı
Tamam bunu ileteceğimHee yani ısteyen durdursun puanlamasini
Ben 40 olmuşum niye söylemiyorsunAman be gülüm boşver yaa biz hediyemizi almışız zaten
He vallaAman be gülüm boşver yaa biz hediyemizi almışız zaten
Aa tanıyormuyuz bu kisileriHepimiz aynı gemideyiz
WunderLost ile Oriana yı yanımıza almayacağız hatta X xnobodyx ile C A N O de gelmesin
Tanımayın boşverinAa tanıyormuyuz bu kisileri
Sen farket istedim NevoşBen 40 olmuşum niye söylemiyorsun
Ben görmezden geldimAa tanıyormuyuz bu kisileri
Çok büyük heyecan yaşıyorumSen farket istedim Nevoş
Ayy valla benimde umudum yok bebişim, bu canavarlar varken çok zorBen pınardan da hediye istiyorum ama eminim ki olmayacak
Sofrada iyisin bence olabilir:)Ben pınardan da hediye istiyorum ama eminim ki olmayacak