- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
BendeBen şok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BendeBen şok
Kime diyor acaba merak ettim?Bence bakma
Baktı bileBence bakma
Bende vala ben onları etiket yapmadım çünkü çok samimiyetimiz yok ama kötü olmuşKime diyor acaba merak ettim?
Bende çok meraktayımKime diyor acaba merak ettim?
Görecek zaten sonuctaBaktı bile
Ben etiketledim çok severim kendisini:)Bende vala ben onları etiket yapmadım çünkü çok samimiyetimiz yok ama kötü olmuş
Evet abala siz eski olduğunız için birbirinizi tanır edersiniz.Ben etiketledim çok severim kendisini:)
Burayla ilgisi olduğunu sanmıyorum. BilemedimBen etiketledim çok severim kendisini:)
Ben üstüme almadım zaten:)Burayla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Bilemedim
Ne kacirdim geneBende vala ben onları etiket yapmadım çünkü çok samimiyetimiz yok ama kötü olmuş
43 olmuşsunNe kacirdim gene
Ayy nevoş son 1 kaldı çok heyecanliyim bu şanslı kişi kim olacak acaba43 olmuşsun
Bence sen 50 yi bulursunAyy nevoş son 1 kaldı çok heyecanliyim bu şanslı kişi kim olacak acaba
Aman nevoş simartiyorsun beniBence sen 50 yi bulursun
Allah kolaylık versinBen bile ikinize bakıyorumBeni 31 ine kadar banlayın girip girip bakmaktan helak olacağım Nevreste
Yaaa seni yerimBeni 31 ine kadar banlayın girip girip bakmaktan helak olacağım Nevreste
Uyumam gerek ama buraya bakım duruyorum nolur beni banlayın. Bdv de birilerine mi sataşayım napayımAllah kolaylık versinBen bile ikinize bakıyorum