- 16 Ağustos 2010
- 293.189
- 603.221
- 43
Ona göre sev artıkKv seviyorum ama onun iyiliği için 100 yıl çok fazla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona göre sev artıkKv seviyorum ama onun iyiliği için 100 yıl çok fazla
Bugün nasılsın kuzuArkadaşlarım sizi çok özledim
3 ü 5i yok ki nevoşHırs yapman lazım3.yarışmada pes mi edeceksin
Beni örnek alın gençler ama sizinki kısa dan birincilik olsunHırs yapman lazım3.yarışmada pes mi edeceksin
Tatlım şu saate kadar ağrım vardı. Şimdi biraz daha iyiyim. Duygu durumum karışık çok. Bi gülüyorum bir ağlıyorumBugün nasılsın kuzu
Kanaman durdu mu canımTatlım şu saate kadar ağrım vardı. Şimdi biraz daha iyiyim. Duygu durumum karışık çok. Bi gülüyorum bir ağlıyorum
Olmaz mı20 defa katılıp defalarca 2.3. Olup kaçıranlar var3 ü 5i yok ki nevoş
Hepsi olağan şeyler kuzuTatlım şu saate kadar ağrım vardı. Şimdi biraz daha iyiyim. Duygu durumum karışık çok. Bi gülüyorum bir ağlıyorum
Seni örnek vermiyorum kızma diyeBeni örnek alın gençler ama sizinki kısa dan birincilik olsun
Örnek olarak C A N O ’i vermeliydin elticimOlmaz mı20 defa katılıp defalarca 2.3. Olup kaçıranlar var
Bak Wunder 1 yıldır bizimleRamazandan beri diyelim.Onu o zaman keşfettim3.4. Falan oldu diye biliyorum.ilk kez bu kadar yaklaşıyor
36 olmuş muyum yuppiiiiiNevreste abla 36 olmuşsun ben 45 valla bu bildirim bile anca bukadar mi etkii eder ya 50 bilem olamadim
Onu veriyorum kızıyorÖrnek olarak C A N O ’i vermeliydin elticim
Farkettim. Baktım wunder yazıyorSeni örnek vermiyorum kızma diye
Gerek kalmadı abla bana olan aşkını itiraf ettiOna göre sev artık
İyi o zaman ben birincilik için ugrasmayayım nasılsa 3. Yarısmam baska baharaOlmaz mı20 defa katılıp defalarca 2.3. Olup kaçıranlar var
Bak Wunder 1 yıldır bizimleRamazandan beri diyelim.Onu o zaman keşfettim3.4. Falan oldu diye biliyorum.ilk kez bu kadar yaklaşıyor
Ne olmuş bana ne oldu kacırdıgım birşey oldu kesin
Örnek olarak C A N O ’i vermeliydin elticim
İdolümsün,Bak bizi yerle bir ettinizFarkettim. Baktım wunder yazıyor
36 olmuş muyum yuppiiiii