- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Katılmam diye düşünüyodum abla ama varsa kaldıysa kenarda bişey bir bakayımElimde tarif çok almak isteyen yazabilir.Alınmıştır bitmiştir demeyelim
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Nana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılmam diye düşünüyodum abla ama varsa kaldıysa kenarda bişey bir bakayımElimde tarif çok almak isteyen yazabilir.Alınmıştır bitmiştir demeyelim
Blue_Peri
@Minik Meleklerim
@Nana
Balım benim sağol
Sen de sağol canimBalım benim sağol
Kapıştılar ama hala varmışTarifleri aldınız mı
Nerdesin senTarifleri aldınız mı
Napayım bebe durmuyor nerde olcam tarifi unuttum benNerdesin sen
Belki senden daha genç görünüyorum ben sana abla demeyeyim sonraNevreste abla, artık sana abla demesem olur mu? Ayıp olmasın diye diyordum ama E Elif_Eylul ile Jenna16 ile yasminsay ile aynı yaşlardasın. Ya da onlara da abla diyim
Varsa al yoksada zorlama o cocuklaNapayım bebe durmuyor nerde olcam tarifi unuttum ben
Annem elletme dediAynen asko,elleyince citirtimiz duyuluyor Abla da neymiş
Aynen bende öyleBelki senden daha genç görünüyorum ben sana abla demeyeyim sonra
OwowowwwoBelki senden daha genç görünüyorum ben sana abla demeyeyim sonra
Ahahaha biz bilelim yeterAnnem elletme dedi
Yok ben es geçiyorum bunu zaten benim için zor olur durmuyor anca kahvaltı yapıcamVarsa al yoksada zorlama o cocukla
Evva zaten proYa bi şey dicem, sütlü tatlılarda proluk verildi mi?
De bacım Ondan mı gocuncamBelki senden daha genç görünüyorum ben sana abla demeyeyim sonra
Evva zaten proydu 2.ci de proysa bana verebilirlerYa bi şey dicem, sütlü tatlılarda proluk verildi mi?
Yok hani oy verenler arasından da seçiliyor yaEvva zaten pro