En güzeli,kafan rahat olurTesekkür ederim cennaaam bende amanita gibi böööyle bakıcam tarifler bitene kadar
Evet yaa şimdi calısırken bıdaha yetıstırıp yapamam dıye dusundum allengirlide birazEn güzeli,kafan rahat olur
Şimdiden ellerine sağlık canımEvet yaa şimdi calısırken bıdaha yetıstırıp yapamam dıye dusundum allengirlide biraz
Biz çekilelim bence, ben bu hatundan korkuyorum JennamŞimdiden ellerine sağlık canım
Teşekkür ederim cennam begenırsiniz inşallahŞimdiden ellerine sağlık canım
Şiiii neden oyle dedin ki şimdiBiz çekilelim bence, ben bu hatundan korkuyorum Jennam
Ben de çok güzel bir şey geleceğine eminim,heyecanla bekliyorum canimBiz çekilelim bence, ben bu hatundan korkuyorum Jennam
Cansın senBen de çok güzel bir şey geleceğine eminim,heyecanla bekliyorum canim
Beğeniriz tabii, kim bilir nasıl emek verdinTeşekkür ederim cennam begenırsiniz inşallah
Sütlü tatlılarda gördük performansınıŞiiii neden oyle dedin ki şimdi
Tatlılarda hepimiz efsaneydik bence yine oyle olcak herkes saheserler yaratcakSütlü tatlılarda gördük performansını
Bekleyip göreceğizTatlılarda hepimiz efsaneydik bence yine oyle olcak herkes saheserler yaratcak
Hadi hayırlı olsun canımben şimdi yaptımda geldim nevoş baya yoruldumda başımı sıktım yatıyorum artık
Evet yaptıktan sonra bi rahatlama geldiği doğrudurBi rahatladım evvam
Sendemi yaptin yoksaBi rahatladım evvam
Fülüzüm nerdesin senSendemi yaptin yoksa
Yemek yapiyorum sen nerdesinFülüzüm nerdesin sen
Evet fülüzümSendemi yaptin yoksa