Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BurdayımBu nee yaaaaa burası böyle, in cin top oynuyooniye kimse yok
![]()
Yok ben 8-9 gündür hep evdeyim nasıl yine oluyorNevos gezmeye mi gittin gene@Nevreste
Geçen gün gittiydin ya sekiz gün mü oldu nevosYok ben 8-9 gündür hep evdeyim nasıl yine oluyor![]()
Vayy be zaman su gibi mubarekGeçen gün gittiydin ya sekiz gün mü oldu nevos![]()
Ses 1 2 3Bir şey yapın ses edin yawww![]()
O gezme mi sayılıyor. Hemen üst sokakta 15 dk gidip geldimGeçen gün gittiydin ya sekiz gün mü oldu nevos![]()
Heeyyy heeeyyyyyyyyyyy,heeyyyy heeeyyyyyyyyy heeyyyyy heeeeyyyyy heeeyyyyyyyyyyySes 1 2 3![]()
Tüühh çok yakınmış bee, tmm nevos gitmemissin evetO gezme mi sayılıyor. Hemen üst sokakta 15 dk gidip geldim![]()
Evet 2 dklık mesafeTüühh çok yakınmış bee, tmm nevos gitmemissin evet![]()
Tey tey tey teyyyyyyHeeyyy heeeyyyyyyyyyyy,heeyyyy heeeyyyyyyyyy heeyyyyy heeeeyyyyy heeeyyyyyyyyyyy![]()
Seneye yaza nevos, kış geldi. Belli olmaz sen şimdi kurslara bile başlarsın belkiEvet 2 dklık mesafe
Ben sosyal bir kadındım öyle şeyler bana gezme sayılmaz![]()
Şimdilik öyle bir niyetim yokSeneye yaza nevos, kış geldi. Belli olmaz sen şimdi kurslara bile başlarsın belki![]()
Başlıyoruz nevos, edep sen güzel şeysinŞimdilik öyle bir niyetim yok
Ders çalışmaya başlayacağım.Sende başlarsın artık
![]()
İp ucu istiyoruzYok ben 8-9 gündür hep evdeyim nasıl yine oluyor![]()
İiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii neee dediiiiiiiiiiiiiiiiiİp ucu istiyoruz![]()