- 1 Aralık 2021
- 12.789
- 43.690
- 548
- 34
Beni de memlekete getirseler iyiydiOfff tekli sayıları hic sevmem,hadi bi oy daha be ablam beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de memlekete getirseler iyiydiOfff tekli sayıları hic sevmem,hadi bi oy daha be ablam beee
Evrene mesaj gönder oluyo nanemBeni de memlekete getirseler iyiydi
Iyi canim cok sukuris guc bebeler kosusturmacadayim arada girip bakiyorum sizlereÇok teşekkür ederiz canım
Sen nerelerdesin
Ya evet firsat bulamiyorum cok aklim kaldikca gizliden bakip cikiyorumUzun zamandır görünmüyorsun nasılsın
Popüler tarifler yasak olduğu için yapılmadı.Bir adet San Sebastian aramadım değil Herkese başarılar
Ooo hayırlı olsun canımHalkegitimin aşçılık kursuna kayıt oldum öğrendiklerimle geleceğim gelecek kategorilere
Evde çok bunaldım sanki son seneler çok yorucuydu kendime iyi gelecek bir şeyler yapmak istedimOoo hayırlı olsun canım
Çok iyi yapmışsın canımEvde çok bunaldım sanki son seneler çok yorucuydu kendime iyi gelecek bir şeyler yapmak istedim
Teşekkür ederim nevoşÇok iyi yapmışsın canım
Harika birsey, sen onlara ogretirsin beybi daha çokHalkegitimin aşçılık kursuna kayıt oldum öğrendiklerimle geleceğim gelecek kategorilere
Canım yaHarika birsey, sen onlara ogretirsin beybi daha çok
Sensin canCanım ya