- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.257
Aynen öyle abla orası eğlence amaçlı ama bugün olanlardan sonra soğudum resmen başka yarışma yapılmasındanYarışmanızın bizimle veya benimle ilgisi yok.Siz kendiniz eğlence için yarışma yapıyorsunuz.Buna bizi dahil etmeyin yanlış anlaşılıyor.Ama yardım isterseniz bölüm editörü olarak yardım ederim.
Görmedinmi duvardaki yazılarıNedenkiiii yanlis anlasiliyo
Boşver canım Minik gördü biliyor:)Bilenler ne demek istediğimi anlamıştır.Nedenkiiii yanlis anlasiliyo
Yarışma yanlış anlaşılıyor minikŞahsen bende memnun değilim evde bir 50-60 tane kuru yufka varken reva mı
Yok canim bugun anca yaptiklarimla ugrastimGörmedinmi duvardaki yazıları
Yani beni ve bu bölümü katmayın canım destek olurum ama karıştırılmasın:)Aynen öyle abla orası eğlence amaçlı ama bugün olanlardan sonra soğudum resmen başka yarışma yapılmasından
Aynen en iyisi burda tam gaz devam etmek hayır bunu bile alaya cektiler ya diyecek bişey yokYarışma yanlış anlaşılıyor minikyaşayarak görmüş olduk
Tamam ablaYani beni ve bu bölümü katmayın canım destek olurum ama karıştırılmasın:)
İstediğinizi yapabilirsiniz.Bölüme uyduğu sürece kimseyi alakadar etmez:)
Kıskançlık canımAynen en iyisi burda tam gaz devam etmek hayır bunu bile alaya cektiler ya diyecek bişey yok
Hakkı ödenmez vala kendimize gelince konuşuyoruzdaO hep oluyor zaten
Aynen öyle çiğ köfteyi ben aldım ne yaparsanız yapınKıskançlık canımaman boşver prim yapmasınlar yemegimize dönelim biz
O çiğ köfte de yerim seniAynen öyle çiğ köfteyi ben aldım ne yaparsanız yapın
Kıvırcık niyeti ne miO çiğ köfte de yerim seni
Canım buralardayım
Geldim geldim. Örgü örüyorum biraz
Tamam kuzum.Canım buralardayım
Arada etiketleyeyim de kaybolmaGeldim geldim. Örgü örüyorum biraz
Suda boğuluyorum yaaArada etiketleyeyim de kaybolma