Canım sana bir şey söyledim mi ne istediysen onu verdim bence eş değer tarifler:)Mesela kactarif var nasil dengeliyosun 2side benzer geliyomu yada bunu yapamam ama onu alirim diyen oluyomu
Şaka yapıyorum canım bu mümkün değil :)
Ohoooo ben hep soruyorumBazen cok soru sorabiliyorum mazur gorun buranin kurallari var bilmiyo olabilirim oyuzden soruyorum
Anladim canim ne dediysem onu aldim acaba ben dengelemismiyimCanım sana bir şey söyledim mi ne istediysen onu verdim bence eş değer tarifler:)
Ama çiğköfte yapan yanına mercimek köftesi alamaz yanına salata türü bir şey veririm:)
Yani dengelemeye çalışıyorum ama seçenekler çok olmadığı için eşitlik her zaman olmuyor:)
Ama kk oylaması belli olmuyor.Sunum ile her şey değişebilir:)
Çok güzel ikili olacaklardı ben dedim ama almadın:)Benim ne kadar yüce gönüllü oldugumu güzelim tarifi kurtlar sofrasina bıraktığımı neden anlatmiyorsun
Soooooooon pismanlikkkk neye yarararrrr
Yok abla biliyorum anladım seni ❤ ikisinden birini almıştırŞaka yapıyorum canım bu mümkün değil :)
Bence gayet dengeli:)Anladim canim ne dediysem onu aldim acaba ben dengelemismiyim
Aynen canım:)Yok abla biliyorum anladım seni ❤ ikisinden birini almıştır
Zaten birinci olucak seyleri tabiki hepsi guzel yaparlar kirkfirin ekmek yemis olanlar ama benimde dusuncem geride kalana haksizlik gibi bisey olur cunku direk oylamayi iclikofte gibi sunumlar toplarYok abla biliyorum anladım seni ❤ ikisinden birini almıştır
Yani mantik olarak zaten 2kiside ayni kapiya cikiyo gibiBence gayet dengeli:)
Yani yarışmalara sizin içinde katılıyorum.Sizi anlıyorum.Ne daha uygun biliyorum.Bazen şaşırtıcı olabiliyor ama nasip:)
Başkası almadıysa herkese istediğini veririm:)
Ama çiğ köfte ve kısır aynı kişiye veremem:)
Öyle tabi büyük haksızlık:)Yani mantik olarak zaten 2kiside ayni kapiya cikiyo gibi
Tarifine güven:)
Hak yemiyosun onu anladimÖyle tabi büyük haksızlık:)
Yok canım asla tanıdığım vs...yakınım diye asla öncelik vermem...Ama o ana kadar kimse istemediyse öneririm:)Hak yemiyosun onu anladim
Anladim canimYok canım asla tanıdığım vs...yakınım diye asla öncelik vermem...Ama o ana kadar kimse istemediyse öneririm:)
Sonra mesajlara ilk yazandan son yazana doğru bakıyorum.İlk kim isterse:)
Akıl melakelerim yerinde değildi geri versenÇok güzel ikili olacaklardı ben dedim ama almadın:)
Elimden geldiğince güzel yapıp sunumda patlatmaya çalışıcam ama çok iyiler var zaten bunu hepimiz biliyoruz birde iyi tarifi kapmışlarsaTarifine güven:)
Artık bende değilAkıl melakelerim yerinde değildi geri versen
Avukata gidip arabulucu getirsem tarifi iade davası açsak falan olmazmikiArtık bende değil