- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.253
Çok güzel olmuşOldu gugulldan oldu yaşasın
Ben vazgeçtim daha doğrusu zamanlama uymuyor :/Bende yarın gidiyorum kizlar yaptırmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel olmuşOldu gugulldan oldu yaşasın
Ben vazgeçtim daha doğrusu zamanlama uymuyor :/Bende yarın gidiyorum kizlar yaptırmaya
Bende katılacağım cacıklarımlaElimden geldiğince güzel yapıp sunumda patlatmaya çalışıcam ama çok iyiler var zaten bunu hepimiz biliyoruz birde iyi tarifi kapmışlarsa
Nevreste tariflerimize güveniyoruz da çevreye güvenmiyoruzElimden geldiğince güzel yapıp sunumda patlatmaya çalışıcam ama çok iyiler var zaten bunu hepimiz biliyoruz birde iyi tarifi kapmışlarsa
Ama şimdi düşününce de sanada haksızlık olmuş oluyorBende katılacağım cacıklarımla
Hani benim benim olacaktı
Bu doğruNevreste tariflerimize güveniyoruz da çevreye güvenmiyoruz
Birazcık öyleAma şimdi düşününce de sanada haksızlık olmuş oluyor
Çiğ köfte ile değiştirsinHani benim benim olacaktı
Bas baya öyleBirazcık öyle
Tenceresiz kaldim anne hani salata yapicaktik
Tabi hemen vereyim
ElacmasimiSalata el açması böreğe döndü haberin yok mu
O hep oluyor zatenAma şimdi düşününce de sanada haksızlık olmuş oluyor
Nevo ya meydan okuma gibi olmayacak mı o zaman börek accaz inşallahTenceresiz kaldim anne hani salata yapicaktik
Şahsen bende memnun değilim evde bir 50-60 tane kuru yufka varken reva mıElacmasimi
Yarışmanızın bizimle veya benimle ilgisi yok.Siz kendiniz eğlence için yarışma yapıyorsunuz.Buna bizi dahil etmeyin yanlış anlaşılıyor.Ama yardım isterseniz bölüm editörü olarak yardım ederim.Nevo ya meydan okuma gibi olmayacak mı o zaman börek accaz inşallah
Salata yokkkk olmasin zatende evdekileri 3gun yicem artikNevo ya meydan okuma gibi olmayacak mı o zaman börek accaz inşallah
Nedenkiiii yanlis anlasiliyoYarışmanızın bizimle veya benimle ilgisi yok.Siz kendiniz eğlence için yarışma yapıyorsunuz.Buna bizi dahil etmeyin yanlış anlaşılıyor.Ama yardım isterseniz bölüm editörü olarak yardım ederim.