• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Canımm nick değiştirme olayı mesela cok uzunsa kısaltıyolarmıs ama sıfırdan farklı bir nick yapılması süresi belirsiz sekilde kaldırılmıs bende değiştirmek istemiştim o sekılde acıklama yapmıstı kazen sen mesela ozlemesrasın ya ozlem kalır esra silir gibi düşün 😁
Onu da sordum da dönüş olmadı😊😊 teşekkür ederim yine de cevabın için. Çok ısrarcı olmak da istemedim işleri çoksa meşgul etmeyim diye hayırlısı artık🤷‍♀️💜

Onu da sordum da dönüş olmadı😊😊 teşekkür ederim yine de cevabın için. Çok ısrarcı olmak da istemedim işleri çoksa meşgul etmeyim diye hayırlısı artık🤷‍♀️💜
Ama kendi tercihim isteyen değiştirsin nickini yaa o buton tekrar aktif olur inşallah 😁

Ama kendi tercihim isteyen değiştirsin nickini yaa o buton tekrar aktif olur inşallah 😁
Canım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değil;)Önemli gerekçeleri var ondan mümkün değil:)Bundan sonra zor:)

Canım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değil:KK66:Önemli gerekçeleri var ondan mümkün değil:)Bundan sonra zor:)
İşte birkaç saçma kişinin yaptıgı saçma olay herkesi etkiledi yine nevresteciğim yani 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Canım bu yöneticilerin keyfi yaptığı bir durum değil:KK66:Önemli gerekçeleri var ondan mümkün değil:)Bundan sonra zor:)
bence de nick değiştirmesin kimse. Ben destekliyorum bu kararı. Zaten yöneticiler nick değiştirmek isteyene yardımcı oluyor ki

Ayy ben baya uzak kaldım bu forumdan.
Günüm yaklaştıkça ilgi odağım değişti
Aaaaa araliktami dogumun canim Allah kurtarsin bebegini sag salim kucagina alirsin insAllah 🤗
Saka yapmıştım soylemiyo editor sinir ediyo benide🤐

Back