- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Seneye görüşürüz ciceeemkızlar çok şey etmeyin seneye 1 ocakta kategori açılacak mışıl mışıl uyuyun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye görüşürüz ciceeemkızlar çok şey etmeyin seneye 1 ocakta kategori açılacak mışıl mışıl uyuyun
Kadir inanır buna olmaz dimiSeni kim beğenmez
Görüşürüz periliçemSeneye görüşürüz ciceeem
Aynen yarın ben konuyu açmayacağımkızlar çok şey etmeyin seneye 1 ocakta kategori açılacak mışıl mışıl uyuyun
CixKadir inanır buna olmaz dimi
1. Ağızdan kısçeler işte buyrun işinizi gücünüzü halledin hindunuzu pişirip yiyin noel babayı bekleyin gelirAynen yarın ben konuyu açmayacağım
Anlamıştım
Anlamıştım
Tek başına mı yarışacaksın1. Ağızdan kısçeler işte buyrun işinizi gücünüzü halledin hindunuzu pişirip yiyin noel babayı bekleyin gelir
Bende burda işi götüreyim sesiz ve derinden
Tek başıma yarışırsam belki 1. Olurum ablaTek başına mı yarışacaksın
Tek rakibi THY🛩✈🛩✈Tek başına mı yarışacaksın
Sabihada olabilerTek rakibi THY🛩✈🛩✈
atayım mı ister misinO konuyu hala bilmediğim için bir yorum yapamiyacagim ama o konudan sonra artık salata yemiyecekleri biliyorum
@esraaaa ya da @ozleeeeem yok sankiTek zor iki isimde var:)
Muhittin i görür bu gözlerBelki dönüş yapar teke düşer ismim umudum var olmazsa da hayırlısı amaaann
O muhittin muhabbetini de kaçırdım ben ya geçen yine bahsi geçiyordu fazla giremiyorum bu ara kaçırıyorum esprileriMuhittin i görür bu gözler
Benim bildiğim bir kase olayı var ama onun bu olduğunu hiç mi hiç sanmıyorumatayım mı ister misin
Kendi bile geldi açıkladıO muhittin muhabbetini de kaçırdım ben ya geçen yine bahsi geçiyordu fazla giremiyorum bu ara kaçırıyorum esprileri