Konu diyorlar,çıtır yufka diyorlarAnam size ne oldu böyle nazar mı değdi bize neye şaşırdığınızı güldüğünüzü anlayamıyor ben
Ama daha acilmamis zaten canim
Konu açmış neler yapmış nelerKonu diyorlar,çıtır yufka diyorlar
Teşekkür ederimYarışma - Çanakta Rus Salatası / Gökkuşağı Salatası-Mis Yoğurt Sponsorluğunda
Hepinize Merhaba :KK36:.2 güzel salatayla sizlerle birlikteyim. Hemen malzemelere geçelim; Çanakta Rus Salatası : 1 Adet Yufka 2 Patates 2 Havuç 1 Su Bardağı Bezelye 3 Tane kornişon Turşu Tuz,Karabiber Yoğurt Mayonez Minik Kek Kalıp Bezelyeyi,Havucu,Patatesi ayrı tencerelerde haşlıyoruz.Onlar...www.kadinlarkulubu.com
Herşeye uyarlana bilen çok güzel bir abaratif olmuşTesekkur ederim canim
Hicbir yag katkisi yok
Herkes gibi 2tarif yaptim canim gelcekler beni korkutuyoKonu açmış neler yapmış neler
Şimdi gördüm dahaKonu açmış neler yapmış neler
Bana bildirim bile gelmedi ,ondan şaşırdım canimAma daha acilmamis zaten canim
Korkma benide korkuyorHerkes gibi 2tarif yaptim canim gelcekler beni korkutuyo
Rica ederimTeşekkür ederim
Açılmadı daha cennamŞimdi gördüm daha
Tamam kuzumAçılmadı daha cennam
Neolcagini kestiremiyorum bile yerlerde olmazsak iyiKorkma benide korkuyor
Aynı şeyi düşündüm ve çok hoşuma gitti :)ÇoK beğendimçıtır yufka görünce kızartma zannettim fırında olması daha hafif olmuştur ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Ortalarda olsam bUsfer bari
Aklımı çeldi bunala çok güzel şeyler olur :)))))Aynı şeyi düşündüm ve çok hoşuma gitti :)
Lütfen daha fazla şaşırmayın kalbime inecek bu proğramda ürün yerleştirme bulunmaktadır kişi burda yapılan tarif içün fenasın kelimesini kullanmıştır. Evva medyaSende fenasın