Çünkü ben yaptım tabi şahane olacakVe gelecek dedi üstüne şahane dedi
Tamamdır şekercim .Tamamdır
Çok sevindimSende sağol canımcım
Sağlıcakla gitsin bu süreçYumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladın
Tarifte gelmedi
BedevicikBen bugün okul çıkışı marketin orada inip güzel güzel alışveriş yapıp eve gelince yapacaktım açmış olurdum konumu şimdiye ama bil bakalım ne olduyağmuuuuurrrrrr
PardonÇünkü ben yaptım tabi şahane olacak
Yolla,gelsunVe gelecek dedi üstüne şahane dedi
Sağlık olsun yarında meteor düşer zatenBen bugün okul çıkışı marketin orada inip güzel güzel alışveriş yapıp eve gelince yapacaktım açmış olurdum konumu şimdiye ama bil bakalım ne olduyağmuuuuurrrrrr
Ay havalar da nasıl kapalı kaç gündür. Gündüz çekim yapsam bile kötü çıkabilirBedevicik
HayırlısıBen bugün okul çıkışı marketin orada inip güzel güzel alışveriş yapıp eve gelince yapacaktım açmış olurdum konumu şimdiye ama bil bakalım ne olduyağmuuuuurrrrrr
İyi akşamlar şekercigimBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar hepinize görüşürüz
İyi akşamlar ablacımBen kaçtım hanımlar iyi akşamlar hepinize görüşürüz
Sağol ablacım ins Allah dua larinizla Rabbimin izniyle olacak ins AllahTamamdır şekercim .
Çok sevindim
Sağlıcakla gitsin bu süreç
O zaman bekle biraz canımAy havalar da nasıl kapalı kaç gündür. Gündüz çekim yapsam bile kötü çıkabilir
Yaptım oldu diyyyooooooorrrrr NevresteÇünkü ben yaptım tabi şahane olacak
Hayırlı akşamlar ablacım ❤Ben kaçtım hanımlar iyi akşamlar hepinize görüşürüz
Napmisim