- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen neymişsin be abi
Nedinliyoduk biz bunu arkadaslarla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neymişsin be abi
Çok güzel olmuş canım merak etmeOrtalarda olsam bUsfer bari
Aynen kızartma pek tercih etmiyorum:)Aklımı çeldi bunala çok güzel şeyler olur :)))))
baslanmışım zannetimde değişik fikirler aklımı çeliyor halen
Aynen ya:)Nedinliyoduk biz bunu arkadaslarla
Lütfen daha fazla şaşırmayın kalbime inecek bu proğramda ürün yerleştirme bulunmaktadır kişi burda yapılan tarif içün fenasın kelimesini kullanmıştır. Evva medya
Tesekkur ederim canimÇok güzel olmuş canım merak etme
Yaaaaa sormaAynen ya:)
Şu yaşımız çıkıyor
Kızartmayı zaten kepçeyle uğraştırıyor bu daha pratik olur ve sağlıklıAynen kızartma pek tercih etmiyorum:)
Fırında en iyisi:)
Aynen tarifi alınca kepçe ile yapacak diye düşündüm böyle daha iyi hafif ,çıtır çıtır:)Kızartmayı zaten kepçeyle uğraştırıyor bu daha pratik olur ve sağlıklı
Kim kepceyle yapiyo neyi yapiyoAynen tarifi alınca kepçe ile yapacak diye düşündüm böyle daha iyi hafif ,çıtır çıtır:)
Yazdım bir yere E Elif_EylulAynen tarifi alınca kepçe ile yapacak diye düşündüm böyle daha iyi hafif ,çıtır çıtır:)
Benimi yazdinYazdım bir yere E Elif_Eylul
Yufkadan çanak yapmak için kızgın yağda kepçe kulanılınıyorKim kepceyle yapiyo neyi yapiyo
horozlarım fena saldırıyorBenimi yazdin
Disarda gorüselimmi seninle
Ben yağaaa karsiyimYufkadan çanak yapmak için kızgın yağda kepçe kulanılınıyor
O kaseler kepçe ile ocakta kızartılarakta yapılıyor.Hem emekli hem ağır seninki şahaneMutlaka yapacağımKim kepceyle yapiyo neyi yapiyo
Minnak kizim eline aldi citir çıtır yedi valla gercekten hafif olmus canimO kaseler kepçe ile ocakta kızartılarakta yapılıyor.Hem emekli hem ağır seninki şahaneMutlaka yapacağım
Afiyet, şifa olsunMinnak kizim eline aldi citir çıtır yedi valla gercekten hafif olmus canim
Afiyet, şifa olsun
Hiç deneme bunlar daha güzel böylede çok güzel olmuş ellerine sağlıkBen yağaaa karsiyim
Metal kap bulamadim bulsaydim onla yapcaktim elimdeki imkanlarla yaptim