- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Hafta sonu yapsinlar jennam sacma sapan yasakmi olur azittilar zaten dun dugun yapmislar gene yer bursa diyo bune hepsine ceza yazik vallaHafta sonu kapatsınlar da,hastaneler devam etsin bir süre daha :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu yapsinlar jennam sacma sapan yasakmi olur azittilar zaten dun dugun yapmislar gene yer bursa diyo bune hepsine ceza yazik vallaHafta sonu kapatsınlar da,hastaneler devam etsin bir süre daha :/
Sahilde köpük partisi yapanlar da bizimkiler nedenseAdimiz çıkacak bütün şehir olarakHafta sonu yapsinlar jennam sacma sapan yasakmi olur azittilar zaten dun dugun yapmislar gene yer bursa diyo bune hepsine ceza yazik valla
Bursa azitti gercekten canim buaralar hep haberlerde bursa sinir oluyorumSahilde köpük partisi yapanlar da bizimkiler nedenseAdimiz çıkacak bütün şehir olarak
Aynen canım. Akıllanırlar insallahBursa azitti gercekten canim buaralar hep haberlerde bursa sinir oluyorum
Evet vaka sayısı yüksek olanlarda hafta içine de yayılacak diyorlar Dün arkadaşımın 2. kez yakalandığını duydumO zaten cepte,bugün açıklayacaklarmış, hafta ici bazi sehirlerde kapanabilir dediler,benim yaşadığım yer vaka sayısı cokmolan bir yer,hastane işlerim bitene kadar kapanmasaydı iyiydi
Kesinlikle tam gün yasak olmalı. Bir kere AVM ler kapalı olmalı. AVM açıkken çok zorCanimm yasaklar olmazsa durumumuz gerçekten çok ciddi hafta sonu nasil yasak bu zaten gezen o saate kadar geziyo 8den sonra cikmasada olur
Kademeli kapatsınlar da,birden yapmasinlar Allah şifa versin arkadaşına canımEvet vaka sayısı yüksek olanlarda hafta içine de yayılacak diyorlar Dün arkadaşımın 2. kez yakalandığını duydum
Zaten orda hata yaptilar saat araligina baksana heryerde fıngırfıngır gezdiler adim atilacak yer yoktu ben evden cikamiyorum tvden izliyoruz masallahKesinlikle tam gün yasak olmalı. Bir kere AVM ler kapalı olmalı. AVM açıkken çok zor
Kimse kimseden çekinmiyor, dip dibeZaten orda hata yaptilar saat araligina baksana heryerde fıngırfıngır gezdiler adim atilacak yer yoktu ben evden cikamiyorum tvden izliyoruz masallah
Olan gene evde oturanlara,yada hastaneye gidememe korkusu yasayanlara oluyo benimde gitmem lazim disciye ama gidemiyorumKimse kimseden çekinmiyor, dip dibe
Ama ben aksam çok üzüldüm gercekten
Jenna16 görünce gecti abla biliyosun ben biraz şaka yapiyorum sende nasibini aliyosun ama kirdim diyede çok uzuluyorum aksamda oyle oldu
Geçti mi tatlım
Denk gelme ümidiyleTatlım ,denk gelemedik ya:/
Hassasligini yirim senin. Üzülme kuzum.Jenna16 görünce gecti abla biliyosun ben biraz şaka yapiyorum sende nasibini aliyosun ama kirdim diyede çok uzuluyorum aksamda oyle oldu
Turistlere serbest bide akşamlarıZaten orda hata yaptilar saat araligina baksana heryerde fıngırfıngır gezdiler adim atilacak yer yoktu ben evden cikamiyorum tvden izliyoruz masallah
Turistlerde virus yokTuristlere serbest bide akşamları
Esim göreve gidiyor postahanenin önünde bile görev oluyorTuristlerde virus yok
Temas edene kızıyorum nerdeyse beni dövecek gibi cevap veriyorlarKimse kimseden çekinmiyor, dip dibe
Aklıma şey geldi bı halka takalım öyle çıkalım kimse yanasamasin istesedeTemas edene kızıyorum nerdeyse beni dövecek gibi cevap veriyorlar