• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Hafta sonu kapatsınlar da,hastaneler devam etsin bir süre daha :/
Hafta sonu yapsinlar jennam sacma sapan yasakmi olur azittilar zaten dun dugun yapmislar gene yer bursa diyo bune hepsine ceza yazik valla

O zaten cepte,bugün açıklayacaklarmış, hafta ici bazi sehirlerde kapanabilir dediler,benim yaşadığım yer vaka sayısı cokmolan bir yer,hastane işlerim bitene kadar kapanmasaydı iyiydi🙄
Evet vaka sayısı yüksek olanlarda hafta içine de yayılacak diyorlar :( Dün arkadaşımın 2. kez yakalandığını duydum

Canimm yasaklar olmazsa durumumuz gerçekten çok ciddi hafta sonu nasil yasak bu zaten gezen o saate kadar geziyo 8den sonra cikmasada olur
Kesinlikle tam gün yasak olmalı. Bir kere AVM ler kapalı olmalı. AVM açıkken çok zor

Kesinlikle tam gün yasak olmalı. Bir kere AVM ler kapalı olmalı. AVM açıkken çok zor
Zaten orda hata yaptilar saat araligina baksana heryerde fıngırfıngır gezdiler adim atilacak yer yoktu ben evden cikamiyorum tvden izliyoruz masallah

Turistlerde virus yok😏
Esim göreve gidiyor postahanenin önünde bile görev oluyor
Mesafeli olması gerektigini hala anlamıyor bu insanlar ne diyeceksin ki yapisiyorlar olabildiğince kim neye yetsin insanlar bilinçli olmassa hemşire ne polis yeter ne doktor

Back