Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Bakalim bugun neler görucez🤤
ben görmeyeceğim rahatım
dans-gif.1318345

Calci,yeni yasaklar gelecekmiş bugün, hafta ici de yasak olacak diye duyumlar var? İşyerinde daha çok duyulur diye sana soruyorum
bizim bir arkadaş büyük bir firmada çalışıyor ben de ona sordum bize gelen herhangi bir yazı yok. söylenti de duymadık dedi.
Sanırım hafta sonunu tamamen yasak yapacaklar. Çünkü ilk yasaklarda hafta sonu yasak varken bile çalışmaya devam etmişti insanlar

bizim bir arkadaş büyük bir firmada çalışıyor ben de ona sordum bize gelen herhangi bir yazı yok. söylenti de duymadık dedi.
Sanırım hafta sonunu tamamen yasak yapacaklar. Çünkü ilk yasaklarda hafta sonu yasak varken bile çalışmaya devam etmişti insanlar
O zaten cepte,bugün açıklayacaklarmış, hafta ici bazi sehirlerde kapanabilir dediler,benim yaşadığım yer vaka sayısı cokmolan bir yer,hastane işlerim bitene kadar kapanmasaydı iyiydi🙄

Canimm yasaklar olmazsa durumumuz gerçekten çok ciddi hafta sonu nasil yasak bu zaten gezen o saate kadar geziyo 8den sonra cikmasada olur

X