- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın canikom ?Gunaydin cancagızım
Yoo,alınıp gitsem şimdi de geri gelmem benBen oyle seyler soyledim sende alindin gittin gelmedin bidaha
Bozulmayacak gibi mi? Aldığı nefesi paylaşacakE Elif_Eylul piskolojimi bozdu
İyiyim gibi,tam değilsem de,sen nasılsın canim ?Nasılsın canikom ?
Naptimki ben simdiE Elif_Eylul piskolojimi bozdu
yedim bitti diye de boş tabağı paylaşmaz sanırımBozulmayacak gibi mi? Aldığı nefesi paylaşacak
Ben de iyi başlayayım hafta iyi gitsin diye uğraşıyorum. Niyetlendim bugün de biraz tutayım diyorumİyiyim gibi,tam değilsem de,sen nasılsın canim ?
Geçen vardı,pis Borcam,dibi sıyrılmış,kocası çok beğenmiş zaaryedim bitti diye de boş tabağı paylaşmaz sanırım
AA bilmiyor musunNaptimki ben simdi
Ben tabak mabak paylasmicam anla artikyedim bitti diye de boş tabağı paylaşmaz sanırım
ama sünnetlememiş eşi çok ayıpGeçen vardı,pis Borcam,dibi sıyrılmış,kocası çok beğenmiş zaar
İyi olsun inşallah, hepimiz için:)Ben de iyi başlayayım hafta iyi gitsin diye uğraşıyorum. Niyetlendim bugün de biraz tutayım diyorum
KızdıBen tabak mabak paylasmicam anla artik
Allah kabul etsin canimBen de iyi başlayayım hafta iyi gitsin diye uğraşıyorum. Niyetlendim bugün de biraz tutayım diyorum
Sana demiyor ki hemşom,ortak konuştuğumuza diyorBen tabak mabak paylasmicam anla artik
Ben bisey paylasmam millete kizarken
Ne varsa yalayut yapmışama sünnetlememiş eşi çok ayıp
ya çok tatlısın :) Sana demiyorum kiBen bisey paylasmam millete kizarken