- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
çok mantıklı bence. Bu virüs olmadan da ben temastan hoşlanmazdım şimdi daha da gıcık oluyorumAklıma şey geldi bı halka takalım öyle çıkalım kimse yanasamasin istesede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok mantıklı bence. Bu virüs olmadan da ben temastan hoşlanmazdım şimdi daha da gıcık oluyorumAklıma şey geldi bı halka takalım öyle çıkalım kimse yanasamasin istesede
Hoşlanilmaz ama şimdi ki gibi yanlışlıkla carpmaktsn bile korkmuyordukkiçok mantıklı bence. Bu virüs olmadan da ben temastan hoşlanmazdım şimdi daha da gıcık oluyorum
Hiç isteCovid19 : Hımm bu turistmiş buna bulaşmayalım
Aynen öyle canımOlan gene evde oturanlara,yada hastaneye gidememe korkusu yasayanlara oluyo benimde gitmem lazim disciye ama gidemiyorum
Geliriz elbet canım.Günaydın,çok mutlu günlerDenk gelme ümidiyle
Günaydın Jennam
Bol enerjili güzel bir gün diliyorum.
Üste çıkıyorlar resmen ,utanmıyorlarTemas edene kızıyorum nerdeyse beni dövecek gibi cevap veriyorlar
Sıkıntı yok canımJenna16 görünce gecti abla biliyosun ben biraz şaka yapiyorum sende nasibini aliyosun ama kirdim diyede çok uzuluyorum aksamda oyle oldu
Daha bitmesine çok var mı tedavinin?Üste çıkıyorlar resmen ,utanmıyorlar
Durumlar karışık,yazarım birazdan canım. Mesaj geliyor, bakıp geleyimDaha bitmesine çok var mı tedavinin?
Hayırdır şekercim bişimi oldu yoksa.Durumlar karışık,yazarım birazdan canım. Mesaj geliyor, bakıp geleyim
Günaydın ablacimGümaydınlar gençler
Günaydınlar canısıGünaydın ablacim
Evet ablacimE Elif_Eylul arayı açmışsın yarışmada süper valla
Hak etmiştin çünkü bunuEvet ablacim
Teşekkür ederim ablacim çok istiyodum busefer olsun diye Allah biliyoHak etmiştin çünkü bunu
Biliyorum canımcım,ilk gördüğümde dedim kesin 1. olur diyeTeşekkür ederim ablacim çok istiyodum busefer olsun diye Allah biliyo
canimsinBiliyorum canımcım,ilk gördüğümde dedim kesin 1. olur diye
Sağol canısıcanimsin