- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Heee ben dunku profil mesajlarina döndü gene sandimSana demiyor ki hemşom,ortak konuştuğumuza diyor
O kadar lezzetliymiş. Keşke doluyken de görseydik. acaba tabağı E Elif_Eylul paylaştığı ürünle mi yıkadıNe varsa yalayut yapmış
1 milyon paylaşım yapanların yanında bizimkiler bebek işi kalıyorHeee ben dunku profil mesajlarina döndü gene sandim
Tamamya utandim sonrada geldim konuyaya çok tatlısın :) Sana demiyorum ki
bizimkiler çok normal bence gayet de yerinde ve güzelHeee ben dunku profil mesajlarina döndü gene sandim
Kesin,hem yapan,hem yıkayan aynı kişi,düşünO kadar lezzetliymiş. Keşke doluyken de görseydik. acaba tabağı E Elif_Eylul paylaştığı ürünle mi yıkadı
Ayyyy fenalik geldi zatenO kadar lezzetliymiş. Keşke doluyken de görseydik. acaba tabağı E Elif_Eylul paylaştığı ürünle mi yıkadı
aa ciddi ciddi alınmışsınTamamya utandim sonrada geldim konuya
Anlamadimdi
Bakalim bugun neler görucezbizimkiler çok normal bence gayet de yerinde ve güzel
ben görmeyeceğim rahatımBakalim bugun neler görucez
bak bu da varBuneyaaa cok tatli
Calci,yeni yasaklar gelecekmiş bugün, hafta ici de yasak olacak diye duyumlar var? İşyerinde daha çok duyulur diye sana soruyorumbak bu da var
bizim bir arkadaş büyük bir firmada çalışıyor ben de ona sordum bize gelen herhangi bir yazı yok. söylenti de duymadık dedi.Calci,yeni yasaklar gelecekmiş bugün, hafta ici de yasak olacak diye duyumlar var? İşyerinde daha çok duyulur diye sana soruyorum
O zaten cepte,bugün açıklayacaklarmış, hafta ici bazi sehirlerde kapanabilir dediler,benim yaşadığım yer vaka sayısı cokmolan bir yer,hastane işlerim bitene kadar kapanmasaydı iyiydibizim bir arkadaş büyük bir firmada çalışıyor ben de ona sordum bize gelen herhangi bir yazı yok. söylenti de duymadık dedi.
Sanırım hafta sonunu tamamen yasak yapacaklar. Çünkü ilk yasaklarda hafta sonu yasak varken bile çalışmaya devam etmişti insanlar
Canimm yasaklar olmazsa durumumuz gerçekten çok ciddi hafta sonu nasil yasak bu zaten gezen o saate kadar geziyo 8den sonra cikmasada olurbizim bir arkadaş büyük bir firmada çalışıyor ben de ona sordum bize gelen herhangi bir yazı yok. söylenti de duymadık dedi.
Sanırım hafta sonunu tamamen yasak yapacaklar. Çünkü ilk yasaklarda hafta sonu yasak varken bile çalışmaya devam etmişti insanlar
Hafta sonu kapatsınlar da,hastaneler devam etsin bir süre daha :/Canimm yasaklar olmazsa durumumuz gerçekten çok ciddi hafta sonu nasil yasak bu zaten gezen o saate kadar geziyo 8den sonra cikmasada olur