- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Gelecek mi acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelecek mi acaba?
Gelecek şahane olduGelecek mi acaba?
Kendi yollayacak bence
Oo çok güzel o zamanGelecek şahane oldu
Yumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladınHosgeldin canim naptin
Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim neylerse guzel eyler insAllah kalbine gore verirYumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladın
Kimmm kimmmKendi yollayacak bence
Hepsini inşallah sağlıklı ilerler ❤Yumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladın
Hayırlı, güzel sonuçlar alırsın inşallah canımYumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladın
YooooSenmi yapcaktin
Sağol canımın içi aminnnnnHakkinda hayirlisi olsun canim Rabbim neylerse guzel eyler insAllah kalbine gore verir
Hadi hayırlısıYumoşları verdim geldim yarın ariycaklar 6 yimirta toplandi bakalım kaçı döllenecek kaç güne gidecek kaça bölünecek bekleyip gorucez bu söylediklerimin hangisini anladın
Ve gelecek dedi üstüne şahane dediGelecek mi acaba?
Hepsini inşallah sağlıklı ilerler ❤
Aminnnnnnnn canlarım çok tşk ederim ins AllahHayırlı, güzel sonuçlar alırsın inşallah canım
Aynen kimse yazmıyor sanıyorum.Bir bakıyorum sayfalar akmışArada biri beni etiketlesin bildirim gelmiyor bana
Çok tşk ederimHadi hayırlısı
O iş bende tatlı kısArada biri beni etiketlesin bildirim gelmiyor bana