Hep bizimle kalsınAramıza hoşgeldin diyelim
Allah daha iyi etsinMaşaallah çok iyi canım:)
İyiyim çok şükür
Aynen ,kokmaz,bulaşmazlar birliğiHep bizimle kalsın
Ohhh çok güzel kuzum iyi olun tek gerisi çok önemli değil.İyi Ablam evdeyim çıkamıyorum okula devam ediyoruz ya evdensen nasılsın
Eş kavgaları ayarında olunca tadından yenmiyorOhhh çok güzel kuzum iyi olun tek gerisi çok önemli değil.
Uzaktan eğitim artık hayatımızın bir parçası oldu. Normal hayat yok artık bunu kabullendik. Daha kötüsünden korkuyoruz ürküyoruz. Allah zihin açıklığı versin bebelerine sana da sabır ve güç elbette...
Ben de iyiyim. İki yıldır virüs yakalayamadı kapıdan geri dönüyor kabul etmiyorum kusura bakmasınhafta içi günler nasıl geçiyor anlamıyorum. Eşimle arada bir bilgisayar kavgası ediyoruz hayatımdaki tek ekşın bu oluyor.
Bayılırım benim yerime minik bir üçgen yer misinÇayım hazır elmalı tart var kim ister
Olur tabiki :))Bayılırım benim yerime minik bir üçgen yer misinüzerine çayı ben içerim
İpucu ver ama abla gibi değilKoş koş konuda kazen bile var
Aynen abla yetişemiyorum valaAynen geç kalıyorsun
İşte ben ayarsız olunca bilgisayar bende telefon onda kalıyorEş kavgaları ayarında olunca tadından yenmiyor
Tüm site anladiGaliba eşim anladı
Niye canim hayırdırBen bunara formumda değilim
Coşma amaYok anlamadı dermişimtamam geliyorum
Konu başlığını yazmisin zaten ipucunun tamamıGaliba eşim anladı
Bende ayarı çokça kaciriimİşte ben ayarsız olunca bilgisayar bende telefon onda kalıyor
Sadece +18 konularında canımNiye canim hayırdır
Tamam cennamCoşma ama
Özele gel ben sana birşey dicemSadece +18 konularında canımgenel olarak bir sıkıntı yok hep burda takılıyorum ya yola geldim heralde yokmu mesir macunu falan yiyek biraz
Tamam cennam