Aynen yaMasum kelebekleriz resmen ,konu eskimiş,haberimiz yok
Hoşgeldin canımHoş buldum bitanem
Gün boyu siteye giremedim bekliyordum ...etiketini gördüm ve koşarak geldim...
Aynen ya
Evet sorun vardı:)Hoşgeldin canımBen de denedim bir ara,giremedim . Neyse ki düzeldi de buluştuk
Uzun sürdü herhalde,pek vaktim olmadi ama,bir kaç kere denedim ,olmadi bir türlüEvet sorun vardı:)
Sen beni hep aydınlatıyorsun zahmetimi çok çekiyorsun iyiki varsinnnn
Evet canım uzun sürdü:)Uzun sürdü herhalde,pek vaktim olmadi ama,bir kaç kere denedim ,olmadi bir türlü
Sağol canisiSen beni hep aydınlatıyorsun zahmetimi çok çekiyorsun iyiki varsinnnn
Senimi kıracamBen görmüyorum evva yıl doğr söylüyorum. Aöaçok acayip konular var görmelisini
İyi şükür bende maşallah uyusunda buyusunİyiyim canım o da iyi uyuyor bende mutfağı topladım şimdi sen nasılsın
Şükür iyiyim sen nasılsınnasılsın canim
Abla en heycanlı yerinde bu adam çıkıp geliyor
Ah canım sendemi düştün o yollara
Dikkatli olAbla en heycanlı yerinde bu adam çıkıp geliyor
Neyse burası yemek bolumu yorumumu içime saklıyorum canimAh canım sendemi düştün o yollara
Abla ben görmedim bir bildirim gelmiş gidip baksam mı benim engin görüşlerime ihtiyaçları var heraldeBilmem beni çağırmış olabilirler orada seni çağırdıklarını görmüş olabilirim
İyi Ablam evdeyim çıkamıyorum okula devam ediyoruz ya evdenMeleğim naber tatlım..
Onlar halletmiş olabilirAbla ben görmedim bir bildirim gelmiş gidip baksam mı benim engin görüşlerime ihtiyaçları var heralde
Dikkat ediyorum cennam allah korusunDikkatli ol
No svgnlikNeyse burası yemek bolumu yorumumu içime saklıyorum canim