Nevrestem iyiyim kuzum...dinlenmekten yoruldum bu sefer deAblacım nasılsınHafta sonu dinleniyor musun:)
çok şükür canimİyi şükür bende maşallah uyusunda buyusun
Şükür iyiyim sen nasılsın
Karantina devam ediyor mu hala evde misiniz:)İyi Ablam evdeyim çıkamıyorum okula devam ediyoruz ya evdensen nasılsın
Aferin sanaDikkat ediyorum cennam allah korusun
Hangimiz yorgun değil kiYoğun ve yorgun.sen nasılsın canım
Eksik yazma yahu Eva anlamiyor öyleNo svgnlikyes yemek
İçim gecivermis aşko
Ben bunara formumda değilimOnlar halletmiş olabilir
Valla eşim benden daha sağlam karantina Çarşamba gece bitiyor karantina bitmeden eşim servise binecekmisKarantina devam ediyor mu hala evde misiniz:)
Belirtiniz var mı?
Gizem güzeldirEksik yazma yahu Eva anlamiyor öylesessiz harf nasılsa yaz
CoookGizem güzeldir
Ablacım Rabbim sana kolaylık versin,Sen bu muhteşem enerjin ile her şeyi halledersinNevrestem iyiyim kuzum...dinlenmekten yoruldum bu sefer debize de yani bana da hiç yaranilmiyor şikayet etmiş gibi olmayim da biraz dagildim gibi...toparlanmam bu yeni düzene alışmam lazım nereden başlayacağımi bilmiyorum...
Yarın buzdolabı temizliği ve çekmeceleri halletmekle baslamayi düşünüyorum. İsmini görmek bile yetti bana enerji aldım birden hem de sana yazarken...evet evet daha iyiyim sanki
Canım sen taraflarda her şey yolunda mı...dün geçmiş olsun diyecektim sana... telefon trafiğine yakalandım telastan arada kaynadı çok özür dilerim. İyi misiniz bayağı tedirgin olduğunuzu tahmin edebiliyorum. Allah korusun sarsintilarla yaşamak zorundayız.
İçini yerim askomİçim gecivermis aşko
Aynen geç kalıyorsunBen bunara formumda değilim
Valla eşim benden daha sağlam karantina Çarşamba gece bitiyor karantina bitmeden eşim servise binecekmisgece varfiyasi başlıyor yani abla sen nasılsın
Maşaallah çok iyi canım:)Valla eşim benden daha sağlam karantina Çarşamba gece bitiyor karantina bitmeden eşim servise binecekmisgece varfiyasi başlıyor yani abla sen nasılsın
Aramıza hoşgeldin diyelimAynen geç kalıyorsun