- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
BirTutamMutluluk20 bir dönemedin he
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tımam sustumbenim fikrim hala ayni minik kusura bakma ama sallıyor bence. 3 saat sende araştır o bölgede nerede deprem olma ihtimali var, hangi bölgede ne kadar buyuklukde deprem olur bilirsin.
boşver onu. kulağın nasıl oldu :)Tımam sustum
Sol kulak ara ara duyuyor ara ara duymuyor daha yeni doktor değiştirmiştim ama nedense yeni gittiğine de gidesim yokboşver onu. kulağın nasıl oldu :)
Sol kulak ara ara duyuyor ara ara duymuyor daha yeni doktor değiştirmiştim ama nedense yeni gittiğine de gidesim yokboşver onu. kulağın nasıl oldu :)
duymama sebebi neykiSol kulak ara ara duyuyor ara ara duymuyor daha yeni doktor değiştirmiştim ama nedense yeni gittiğine de gidesim yok
En baştan ben sıvı olduğu için gittim çünkü sürekli sıvı sorunu var bendeduymama sebebi neyki
gecmis olsun canim. ihmal etme kendini takibini yap rahatsizligininEn baştan ben sıvı olduğu için gittim çünkü sürekli sıvı sorunu var bende
Doktor iyi duyduğumu ama enfeksiyon başlangıcı var dedi verdiği ilaçlarla bir ay sonrasına gidecektim ama
İlaçlardan 2-3 gün sonra ben çok kötü oldum sinüsler tıkalı falan baş ağrısı oldu
Randevu buladigim için sağlık ocagina gittim ordaki ilaclarla da ölmedim ama surundum resmen kaç gündür
Dünden beridir de kulak duymuyor işte her sene böyleyim ben
Ameliyat gibi değil, yazayım canım ben sana özeldenJenna16 sen ne ameliyatı olcan?
niye patlim. minik gönlü bol hatun beni de öper
kocası duymasın. zira madenci oyar seniTenceresiz kaldim anne sadece benim
bekliyorumAmeliyat gibi değil, yazayım canım ben sana özelden