- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hissettim sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hissettim sanki
Temiz kalpli aretimHissettim sanki
Nasılsın aretimmmTemiz kalpli aretim
Iyiyim aretim,sen nasılsın? ÖzledimNasılsın aretimmm
Fena değil ahretligim sende ne var ne yok vallahi ozlestik bu dersler fena bastırdıIyiyim aretim,sen nasılsın? Özledim
İyi ol bitanem,iyi Kalbimiz birFena değil ahretligim sende ne var ne yok vallahi ozlestik bu dersler fena bastırdı
Amin beraber iyi olalım ahretligim Her daim bir .kimsecikler yok herhaldeİyi ol bitanem,iyi Kalbimiz bir
yaa nevoşum unutursanız kalbiniz kurusunSeni kim unutur
o ne kız küfür eder gibiBende seni
Geçmiş olsun Jenna şifa diliyorum inşallahAmeliyat gibi değil, yazayım canım ben sana özelden
İçin için yakar kömür misalikocası duymasın. zira madenci oyar seni
Çok sağol Miniko,Amin,inşallah verecekGeçmiş olsun Jenna şifa diliyorum inşallah
2020 de gelen iyi haberlerden sadece bir tanesi Kenan ışık artık tepki veriyormuş adam uyandığında neyle karislasacak haberi yok tabiÇok sağol Miniko,Amin,inşallah verecek
Anlarsın yayaa nevoşum unutursanız kalbiniz kurusun
o ne kız küfür eder gibi
O haber fake cıktı Rıza BabaHabercilerin fantezisiymiş,eşi açıkladı, hiç gelişme yokmuş2020 de gelen iyi haberlerden sadece bir tanesi Kenan ışık artık tepki veriyormuş adam uyandığında neyle karislasacak haberi yok tabi
2020 çarptı geçti herkesi
Öyle saçma haberler yapılıyor ki ne zaman haberlere girsem masumlar apartmani pes dedirtti bitiyor mu haberleriO haber fake cıktı Rıza BabaHabercilerin fantezisiymiş,eşi açıkladı, hiç gelişme yokmuş
Bebeeemm