- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Paşa ya ,maşallah ona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paşa ya ,maşallah ona
10 katlı bine canım 6. kattayım ben:)Zemin + 5. kat :)Kaçıncı katta oturuyorsunuz
antep ekmeği yedi normalPaşa ya ,maşallah ona
Sağol canımtekrar gecmis olsun abla
Antepliyim diyor zatenantep ekmeği yedi normal
Üst katlar sarsıntıyı daha fazla hissediyor malesef10 katlı bine canım 6. kattayım ben:)Zemin + 5. kat :)
doğum yeri orası değil mi zatenAntepliyim diyor zaten
Aynen canım:/Üst katlar sarsıntıyı daha fazla hissediyor malesef
Doğumu Malatya'da yaptım ama hamilelik ve 9 yaşına kadar oradaydı:)Tam Antep çocuğu:)doğum yeri orası değil mi zaten
gelini ordan alirsiniz artikDoğumu Malatya'da yaptım ama hamilelik ve 9 yaşına kadar oradaydı:)Tam Antep çocuğu:)
Yeme,içme açısından:)
Kızlarım dalga geçiyor.Katı gıdaya kuru dolma ve baklava ile geçmiş diye cidden öyle
Olabilir niye olmasıngelini ordan alirsiniz artik
Olabilir niye olmasın
çok geçmiş olsun Nevreste Sultan10 katlı bine canım 6. kattayım ben:)Zemin + 5. kat :)
Sağol canımçok geçmiş olsun Nevreste Sultan
mesajını beğenerek ve yanıtlayarak yaşam belirtisi verdimalimiyon yasiyo musun sen
İnşallah son olur bunlar ..Öyle ablam çocuklarda alıştı:)
İyi şükür aklıma geldinmesajını beğenerek ve yanıtlayarak yaşam belirtisi verdim
hurda araba diye minige demedin mi ben mi yanlis anladim
Tamam ya önemli değil benim için kavga etmeyinYahu kadın kendiyle dalga geçmiş deli bende şaka mayetinde söyledim
Özel günündemisin söyle kıyamam sana ben ondan mı bu gelgitler oy kıyamam gel bakem şöyle