- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.142
- 43
Sağol canımGeçmiş olsun canlar deprem olmuş rabbim beterinden korusun inşallah allaha emanet olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımGeçmiş olsun canlar deprem olmuş rabbim beterinden korusun inşallah allaha emanet olun
Abla ya allahın işine bak bitmedi bitürlü allah korusunSağol canım
Öyle canım 1 yıldır böyleAmin sağol cümlemiziAbla ya allahın işine bak bitmedi bitürlü allah korusun
Allah kötü nusibetlerden korusun hepimizi inşallah ablacım ❤Öyle canım 1 yıldır böyleAmin sağol cümlemizi
hatırlanmak güzel seni seviyorumİyi şükür aklıma geldin
Seni kim unuturhatırlanmak güzel seni seviyorum
Olabilir:)antep ekmeği yedi normal
Nerde deprem olmuussGeçmiş olsun canlar deprem olmuş rabbim beterinden korusun inşallah allaha emanet olun
Malatya civarıNerde deprem olmuuss
Hadi ya inşallah kimse yoktur nevreste mi malatyada evva ona demiş sanki geçmiş olsun çok Nevreste cimMalatya civarı
Malatya da tatlımNerde deprem olmuuss
Evet Nevreste orda,çevre illerde de hissedilmiş,oralarda yaşayan arkadaşlar da var :/ Hepsine geçmiş olsunHadi ya inşallah kimse yoktur nevreste mi malatyada evva ona demiş sanki geçmiş olsun çok Nevreste cim
Hepsine geçmiş olsun gercekten allahım tüm afetlerden korusun bizleri ben cok panik oluyorum oyle durumda ya oldugum yerde donuyorum eşim cok kızıyor o huyuma ama elimde değil o an kitleniyorum sankiEvet Nevreste orda,çevre illerde de hissedilmiş,oralarda yaşayan arkadaşlar da var :/ Hepsine geçmiş olsun
Öyle malesef canımNerde deprem olmuuss
Amin İnsanin elinde olmuyor ki,üst üste gelince özellikle çok daha fazla etkileniyor insanHepsine geçmiş olsun gercekten allahım tüm afetlerden korusun bizleri ben cok panik oluyorum oyle durumda ya oldugum yerde donuyorum eşim cok kızıyor o huyuma ama elimde değil o an kitleniyorum sanki
Sağol canımHadi ya inşallah kimse yoktur nevreste mi malatyada evva ona demiş sanki geçmiş olsun çok Nevreste cim
Bende senihatırlanmak güzel seni seviyorum