Bu kadına gittikçe hayran oluyorumKızları liseye gidiyor daha,calci fena sallamış sana :))
İyi sallamış yani hiç affetmem ben direk derimBu kadına gittikçe hayran oluyorumCalciyi gömünce daha bi hayran kaldım
Hemen inandı çok tatlı bu Muzkad yaKızları liseye gidiyor daha,calci fena sallamış sana :))
Bu kadına gittikçe hayran oluyorumCalciyi gömünce daha bi hayran kaldım
Bilmiyordu belkide ondan yaniHemen inandı çok tatlı bu Muzkad ya
Öyle deme çıtır anneanne oda ben 27 yaşında olunca sana yakın dediİyi sallamış yani hiç affetmem ben direk derim
bilmiyor zaten. ama ben de Nevresteyı 30ların başında sanıyordunBilmiyordu belkide ondan yani
Benimde tahmin etmediğim bilmediğim şeyler oluyor duyunca şaşırıyorum mesela.bilmiyor zaten. ama ben de Nevresteyı 30ların başında sanıyordun
Sen benğm kızımdan da küçükmüşsün.Öyle deme çıtır anneanne oda ben 27 yaşında olunca sana yakın dediergen görüyorsa beni hala demek ki
Abla kızın kaç yaşında ki?Sen benğm kızımdan da küçükmüşsün.
31 yaşında kendisi.Abla kızın kaç yaşında ki?
TeşekkürlerVay be vayyyyy
Sağol calci ne zaman büyüdü diye düşünüyorum bazen.Maşallah valla size
Bebekliği geliyor bunu söyleyince dimi. O ilk halleri falan ayy duygulandımSağol calci ne zaman büyüdü diye düşünüyorum bazen.
Benim kızım 19yasinda bazen dusunuyorum onun yasinda ben evliyidimSağol calci ne zaman büyüdü diye düşünüyorum bazen.
Hacı sen kaç yaşındsın?Benim kızım 19yasinda bazen dusunuyorum onun yasinda ben evliyidim
37 haciHacı sen kaç yaşındsın?
Hamilelik doğum okul hayatı sevgilisi oluncada evlenme işi çıkıncada tamam diyorsun kuş uçuyor yuvadan gidiyor böyle bişiler yani.Bebekliği geliyor bunu söyleyince dimi. O ilk halleri falan ayy duygulandım