Konuyu okuyan varsa kullanmaBenim sunumda kullandığım meşhur incilerim varBir daha kullanmasam mı
Sayfayı açınca karşıma çıkan mesaja bakın ya offBenim sunumda kullandığım meşhur incilerim varBir daha kullanmasam mı
e sen de yorumlarıma gülüyorsun
Kesinlikle bir bağ oluştu artık hepimizdeGelmeyecek gibi değil
abla takmıyorlar zatenHiç takmam
Nevrestenin senin yaşında kızı var nerdeyseHanimKelesimiGetir abla sen 56 yaşında mısın yaw Enerjine keyfine maşallah Jenna16 sorması ayıptır sen kaç yaşındasın ? ben seni nevresteyi 29-30 diye tahmin ediyorum doğru mu ?
Bu durumlarda uyarın beni pliiis
NeyyyyNevrestenin senin yaşında kızı var nerdeyse
Teşekkür ederim jennamEvet yaatatlı kadın
Evet 1 tanede kız torunum var 28 aylık..HanimKelesimiGetir abla sen 56 yaşında mısın yaw Enerjine keyfine maşallah Jenna16 sorması ayıptır sen kaç yaşındasın ? ben seni nevresteyi 29-30 diye tahmin ediyorum doğru mu ?
Eyvallah gözümNeyyyyhelal olsun valla helal hi Sana da helal calci 35 lik ama çıtır hatunsun
Kızları liseye gidiyor daha,calci fena sallamış sana :))Neyyyyhelal olsun valla helal hi Sana da helal calci 35 lik ama çıtır hatunsun
inci kolye kaç para haberin var mı? satsaydın keşkeBen attim çöpe
Allah bağışlasın en güzel günlerini gör inşallahEvet 1 tanede kız torunum var 28 aylık..
Kesinlikle yaş var ama ruhumuz genç daha elhancım
Helal bize hanimim
Amin inşallah darısı herkese olsunAllah bağışlasın en güzel günlerini gör inşallah