- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen erken evlenmişsin bide,ben kızıma okul bitmeden iş hayatına girmeden asla evlilk yok demiştim..Benim kızım 19yasinda bazen dusunuyorum onun yasinda ben evliyidim
39 canımHanimKelesimiGetir abla sen 56 yaşında mısın yaw Enerjine keyfine maşallah @Jenna16 sorması ayıptır sen kaç yaşındasın ? ben seni nevresteyi 29-30 diye tahmin ediyorum doğru mu ?
3tanemi cocuk37 yaş çocuk 19
ben 35 yaş çocuk 3
3 evladın var demi allah bağışlasın37 yaş çocuk 19
ben 35 yaş çocuk 3
Hepimiz çıtırızNeyyyy helal olsun valla helal hi Sana da helal calci 35 lik ama çıtır hatunsun
Seni nene yapti39 canım
Hepimizin 33tanemi cocuk
Benimde 3tane var canim
Aynen ya birde abla diyorSeni nene yapti
Heee iyi ozaman ben bekar falan sanmistim onuHepimizin 3
Sanki yas farki çokmuş gibiAynen ya birde abla diyor
Hemde bal kaymak çıtırlar hayranım size be Elhan da çıtırlardan bir başkası şimdi fark ettim. Aklımı aldınız aklımıHepimiz çıtırız
Ben 21 de evlendim hemen çocuk olmadı olsa 17-18 olurduSen erken evlenmişsin bide,ben kızıma okul bitmeden iş hayatına girmeden asla evlilk yok demiştim..
27 yaşındada evlendi.
2 yaş küçükmüş senden bide.Aynen ya birde abla diyor
O en çıtırımızHemde bal kaymak çıtırlar hayranım size be Elhan da çıtırlardan bir başkası şimdi fark ettim. Aklımı aldınız aklımı
Sende erken evlenmişsin nevoşBen 21 de evlendim hemen çocuk olmadı olsa 17-18 olurdu
Calci abla diyor2 yaş küçükmüş senden bide.
Evet abla 21 e girdim 2 ay sonra evlendimSende erken evlenmişsin nevoş
Onlada 4 yaş varmış:))Calci abla diyor
Kaçırmayım dedin demi bastın imzayı sonra:))Evet abla 21 e girdim 2 ay sonra evlendim
3tanemi cocuk
Benimde 3tane var canim
3 yaşında bir oğlum var sadece. 30 yaşıında evlendim. 32 de anne oldum3 evladın var demi allah bağışlasın