Kesinlikle soğuk meze.satmadan önce güzelce soğutuyoruz dolapta ve alan müşteri ısıtmıyor.
Nayn soğuk yenir arnavut ciğeri :)Degilmi ben ıscak severimben iscak seviyorsam öyle yeniyordur
Teşekkür ederimKesinlikle soğuk meze.satmadan önce güzelce soğutuyoruz dolapta ve alan müşteri ısıtmıyor.
Yiyici değiliz biz abla,direk satıcıyız yaniTeşekkür ederim
Biliyorum kardeşYiyici değiliz biz abla,direk satıcıyız yani
Ben sıcak sıcak yerim, soğumasını bekleyememNayn soğuk yenir arnavut ciğeri :)
Dünya mezem var yarına,nasıl yetişcek bilmem.bütün gün serilip yattımBiliyorum kardeş
Kolay gelsinDünya mezem var yarına,nasıl yetişcek bilmem.bütün gün serilip yattım
Kız tombiş de değilsin amaBen sıcak sıcak yerim, soğumasını bekleyemem
Rüyanda belki
Ben dayanamam soğumasına, bu yüzden çok damağın yanıyor ama mutlaka sıcak yerim. Ablamlar ellerime ellerime vururlar yine yerimKız tombiş de değilsin ama
Ya damak zevkidir tabi ki sıcak yiyen de olur ama usulü soğuktur ya da dinlenmiş ılıktır.
Ben pilavı yoğurtla karıştırıp yerim mesele,eşim hala ilk görmüş gibi tuhaf tuhaf bakar
Oh afiyet olsun,yarasın :)Ben dayanamam soğumasına, bu yüzden çok damağın yanıyor ama mutlaka sıcak yerim. Ablamlar ellerime ellerime vururlar yine yerim
Pilavı bilemedim yoğurtla
Abla pilavı bide ketcapla dene son zamanlarda favorimOh afiyet olsun,yarasın :)
Ben ciğer varsa onu da atarım içine,bulamaç gibi yerim
Ben dün randevu için aradım birde 3 gün diyetini yapman lazimdi yaptiracaksan basladinmiöyle deme bizimkiler bombeeee
Bakalım nasil olacak :)
Bence iki kıvırcık arası
Yaparsın sen
Şimdi bana da kadın foto atmış da inşallah dolu değildir
Gunaydin canimgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
İnşallahhhhhhhhhGünaydın guzel birhafta olsun hepimiz icin