Mezeler - Ordövrler En lezzetli 20 Soğuk Meze tarifi

En başarılı bulduğunuz ''Soğuk Meze Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    577
  • Anket Kapalı .
Evet 1 adet kocam halen mevcut. 🤣 Tüp bebek işine başlıyorum yarın. 1 - 2 adet çocuk eklemek istiyorum ailemize. 🤣
İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin.Çifter çifter gelsinler inşaallah:KK60:
Sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza:)
Böyle yazınca aklıma ilk Baloncuk ve Evva ahir geliyor:)

İnşaallah canım Allah gönlünüze göre versin.Çifter çifter gelsinler inşaallah:KK60:
Sana ve isteyen tüm arkadaşlarımıza:)
Böyle yazınca aklıma ilk Baloncuk ve Evva ahir geliyor:)
Evet abla Allah hepimize en hayırlısını versin. En başından beri hep diyorum. Belki hiç nasip olmaz ama elimizden geleni yapmak zorundayız bu yolda. 🤗

Nasıl bakacaksın:KK70:
2 meme nakli daha olur
images

Aha böyle diye düşündüm. 🤪

Aklıma geldi san nasıl yaptın ablamın komşusu bir memeyi birine digerini birine zimmetlemis yani hiç bir memeyi digerine vermemis :KK70:
Canım o dönem yalnızdım tek başına biraz zor oldu.Yetişemediğim zaman mama verdim.Zaten hamilelikte hasta olmuştum.Kanser şüphesi oldu.Doğumdan 4.5 ay sonra yapılan bir işlemde 1 hafta emzirmemem gerekiyordu.4 gün hastanede yattım zaten.1 hafta emzirmedim.Dönüşte biri en fazla 1 ay emdi diğeri 6. aya kadar:)Doktor hatası:)Yani bana bu işlem sonrası olacakları söyleseydi o kadar bekledim.2 ay daha beklerdim.Mama ile büyüdüler:/

Canım o dönem yalnızdım tek başına biraz zor oldu.Yetişemediğim zaman mama verdim.Zaten hamilelikte hasta olmuştum.Kanser şüphesi oldu.Doğumdan 4.5 ay sonra yapılan bir işlemde 1 hafta emzirmemem gerekiyordu.4 gün hastanede yattım zaten.1 hafta emzirmedim.Dönüşte biri en fazla 1 ay emdi diğeri 6. aya kadar:)Doktor hatası:)Yani bana bu işlem sonrası olacakları söyleseydi o kadar bekledim.2 ay daha beklerdim.Mama ile büyüdüler:/
Hadi ya ben bunu bilmeden sordum ...doktor mahvetmis desene 🙄

Olsun sağ salim buyumussler 🤗

X