Merhabayaa ne kadar güzel birgün bende cesaretimi toplayıp katılacagım yarısmaya hep gorunce özenıyorum sonra yapamam heralde deyıp özenmekle kalıyorum şimdiden ellerinize saglık hepinizin
Cacigin yanına onu yap bari
Nefsime değil uyuşukluğuma yenik düşüyorum bu aralar çok şükür
O da güzelNefsime değil uyuşukluğuma yenik düşüyorum bu aralar çok şükür
Aaa nedenO da güzelkız dün buraya kilo verdim falan yazdım ya. Gece yatarken dedim ki forumda konuştum ya kesin sabah daha yüksek çıkacağım tartıda ve aynen de öyle oldu. Benim bir şeye sevinmem en uzun yarım gün sürüyor ya
Tartı zaten her zemin değişikliğinde değişiyor ona alışkınım sabit bi yerde tutup farka odaklanıyorum. Ilk verdiğim andan sonra bir şeyleri fazla kaçırdım sanırım ondanAaa nedentartımı bozuktu acaba
Kçtü olmuş başlangıçta dikkat etmeye çalış yavaş yavaş oturtursunTartı zaten her zemin değişikliğinde değişiyor ona alışkınım sabit bi yerde tutup farka odaklanıyorum. Ilk verdiğim andan sonra bir şeyleri fazla kaçırdım sanırım ondanneyse yine de devam etmeye çalışacağım hedef için
Ejderham hazır mı ?Aaa nedentartımı bozuktu acaba
Ejderhayı tırdan indirirken kükremiş herife oda biraz tantana yapınca dedim sen beni kovamazsın ben istifa ederimEjderham hazır mı ?
Kim nerde ne zamanEeeeee tarif geliyordu
Hayırlı akşamlar
Özlem yapcakti sankiKim nerde ne zaman
Ejderha timin olaydı böyle olmazdıEjderhayı tırdan indirirken kükremiş herife oda biraz tantana yapınca dedim sen beni kovamazsın ben istifa ederim
Ooooo efsinoglu tavukçuluk gelmiş hosgelmisEjderha timin olaydı böyle olmazdı