Ne anlarlar onlarEvet ya ben yaptım yanık dediler
yok öyle açınca strese giriyor hep istiyorYanlız kaldığını hissetmiştir :)
Telefondan kuş sesi falan aç bari arada
ee altının kıymetini sarraf bilirmiş. sen cantanemle bana getir biz yanığını da yerizEvet ya ben yaptım yanık dediler
Babamın vardı. Babacık, cimbom cimbom derdiyok öyle açınca strese giriyor hep istiyor
bide şimdi yavaş yavaş konuşmaya başlıyor... o yüzden açmam yasak
benim önceki kuşum şuan annemlerde kaldı 4 yaşında mavişimiz..Babamın vardı. Babacık, cimbom cimbom derdiSevimli oluyorlar
Patlıcan tepsinin dibine yapışıyor ya, off fena oluyoree altının kıymetini sarraf bilirmiş. sen cantanemle bana getir biz yanığını da yeriz
insallan balonum hep beraber yerizyapsanda yesek
afiyet olsunPatlıcan tepsinin dibine yapışıyor ya, off fena oluyor
Ben yarın patlıcan kebabı yapacagım.
Maşallah canımbenim önceki kuşum şuan annemlerde kaldı 4 yaşında mavişimiz..
o herşeyi diyor maşallah... nerdeyse bizi konuşturmayacak
ama bu oğlum daha yeni ablası.. tesadüfen bulduk onu yaralıydı...
6 aylık felan daha :)
Kazan kebabını mı diyorsun :)afiyet olsunbirde tencerede sulu pişirilen bir çeşidi var biliyor musun?
hah ondan işteKazan kebabını mı diyorsun :)
Sagol canım
Onu hiç denemedim :)hah ondan işte
patlicani tam kopartmiyorsun ama yine patlican kebabi gibi dizip tencereye domatesi biberiyke koyup pisiriyorsun. o da cok guzel oluyor.Onu hiç denemedim :)
Agzı acık, agzı yumuk yapıyorlar birde :)
Urfada yemiştim bundan harika bişeydi ..şunun lezzetsiz olma ihtimali var mi
Eki Görüntüle 2714900
çok lezzettli gercekten. patlıcanın kabuğu ateşte yandığı için dışardan yenilmezmiş gibi durabilir ama dürüm yapilırken kabuğu ayıklaniyor zaten :)Urfada yemiştim bundan harika bişeydi ..
Kesinlikle muhteşemdi tadı,bide ben acı yemem hiç garsona tatlı biber varmı diye sormuşluğum oldu garipce yüzüme baktı siz yabancınız burada dedi evet dedim bende.çok lezzettli gercekten. patlıcanın kabuğu ateşte yandığı için dışardan yenilmezmiş gibi durabilir ama dürüm yapilırken kabuğu ayıklaniyor zaten :)
Tatmayan bilmezNe anlarlar onlar
Onun lezzeti orda
Aslını sen yaparsınee altının kıymetini sarraf bilirmiş. sen cantanemle bana getir biz yanığını da yeriz