- 14 Haziran 2019
- 13.317
- 47.066
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum bazı sebeblerden katılmadmBal0ncuk sen katıldın mı soğuk meze başlığını görünce direk sen geldin aklıma. Bi zahter salatası yapıp koyar şimdi offff dedimmm
Yaa evet kalp kalbe karşıymış ben seni de temsil etcem o iş bendeYok kuzum bazı sebeblerden katılmadm
Bugn basit bir tarif alatm dedim kapılmş
Başka bahara.. Benimde aklmdan seni etiketlemek geçti bak kalp kalbe karşıymş dedm şimdi hatay mezesi yiyen hatay mezeside yapar
Offf bal mı kabağı üüüfff tatlısını bi severim kiiiiNevreste benim önceki soğuk mezeler de yaptığım bal kabakli mezemi alan var mı
Tarif aldnmııııııııYaa evet kalp kalbe karşıymış ben seni de temsil etcem o iş bende
Aldım aldımm yaptım bile belki akşama açarım konuyuTarif aldnmıııııııı
Ooooooooooo hadi bekliyorummmmmAldım aldımm yaptım bile belki akşama açarım konuyu
Tatlı kadından tatlı iltifat
İyiyim canım,sen nasılsın?Jenna16 nasılsınız efendim
İdare ediyorum sıkıntı yokİyiyim canım,sen nasılsın?
Olmasın da zatenİdare ediyorum sıkıntı yok
Bende bayılırımOfff bal mı kabağı üüüfff tatlısını bi severim kiiii
Tarifini yaptın demek:)Ellerine sağlık,afiyet olsunNevreste yaa yarışma sayasinde yemediğim mezeleri tattım teşekkür ediyorum tatlarını da beğendim yaparım yani yine
Yok:)Nevreste benim önceki soğuk mezeler de yaptığım bal kabakli mezemi alan var mı