Ayy ne güzel olmuşOldu gugulldan oldu yaşasın
Sağol kukrşim devamı gelecek bunların dahaAyy ne güzel olmuşEllerine sağlık ablacım
Gelsin gelsin çok tatlılarSağol kukrşim devamı gelecek bunların daha
23 yıl nedir yaaaBende işte bizimkileri izliyoruz YouTube dan oğlum sordu anne bu kaç yılında yayınlanıyordu diye o an soylyince bı baktım ki 23 yıl geçmiş
Vayyy boya bak boya hey yavrumBenim ki 1.71
Bir o kadar daha yaşar miyiz23 yıl nedir yaaa
Öyle şekerimVayyy boya bak boya hey yavrum
Kıyamam sana benAh peri 26 yi bile geçeli kaç yıl olmuş,soylemiyim şimdi gerek Yok
Sus sus çaktırma
bu sıralar yarına çıkacağımız bile meçhulBir o kadar daha yaşar miyiz
Öyle şekerim
AmaniiiinOldu gugulldan oldu yaşasın
Allah herşeyin hayırlısını versin canımbu sıralar yarına çıkacağımız bile meçhul
Süle süle çekinme aramizdaKıyamam sana benAh peri 26 yi bile geçeli kaç yıl olmuş,soylemiyim şimdi gerek Yok
Bakyaaa
Aynen o kozalaklar marmaristen topladım getirdim.Gelsin gelsin çok tatlılariyi olur şu dönemde sana da iyi gelir .
Çok moda artık bunlar neler yapıyorlar öyle varya kapı süsü bile yapmışlar.Amaniiiinnekadar güzel olmuş oyle valla değerlendirmesini bilen herşeyi güzelleştiriyor bayıldım ,çok hoş duruyorlar ellerine sağlık abla
Dekoratif neler yapılıyor bayıldım valla bı boyama istegim geldi bianAynen o kozalaklar marmaristen topladım getirdim.
Çok moda artık bunlar neler yapıyorlar öyle varya kapı süsü bile yapmışlar.
Birde gri olacak tabak içine mumlu filan
Dekoratif neler yapılıyor bayıldım valla bı boyama istegim geldi bian
Ayy Marmaris e mi gittinAynen o kozalaklar marmaristen topladım getirdim.
Çok moda artık bunlar neler yapıyorlar öyle varya kapı süsü bile yapmışlar.
Birde gri olacak tabak içine mumlu filan
Günaydın
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaaaydınnnnlaaaaar
Günaydın
günaydınlar efendim
Günaydınnnnnnn ❤❤❤❤Günaydınlar hanımlar
Yeni nesile göre kısae aynıyız işte neresi kısa ki. Aaa benim boyum da kısaymış meğerse
Günaydınnnnnnn ❤❤❤❤