Tam olarak bu işte. Tamam fazla olmayabilir kilo görünürde ama ağır geliyor insana işteBirde şu var alıştığın kilonun üzerine çıkınca sıkıntı oluyor.
Aynen alıştığın kilonun dışına çıkınca yürürken bile ağırlık veriyor üstelik.Tam olarak bu işte. Tamam fazla olmayabilir kilo görünürde ama ağır geliyor insana işte
Nasılsın pericik iyimisinGünaydın ablacimm
doğduğunda 48 kilo olanlar varEvet doğru, ama 48 kilo olmak nasıl.olur hiç tecrübe etmedim
Onu konu dışı tutuyorumBoy da önemli ama
Çok şükür ablacım sen nasılsınNasılsın pericik iyimisin
Ay abla ben de aldım bu ara 5 6 kilo nevrim döndü. Hemen diyete girdim eski kiloma indim şükür. Biraz daha insem süper olacak ama kasmak da istemiyorumAynen alıştığın kilonun dışına çıkınca yürürken bile ağırlık veriyor üstelik.
Yıllardır hep zayıftım bende sonradan geldi yapıştı kaldı gitmiyor gittt diyorummm yokk diyor.
En guzeli sekercigimDaha fazlada olmaz zaten dikkat ediyorum yinede.
Fark ettim,HülllyyaaEvet yine uyandirdilar içimdeki gizli İbo hayranligini
BekliyoreeBirazdan başlarım
Bende iyiyim sağol uğraşıp duruyorum işte,kozalak boyama işine girdim terapi gibi geldi banaÇok şükür ablacım sen nasılsın
Sen şimdi yaş olarak daha minnak olduğun için verirsin kiloyu.Ay abla ben de aldım bu ara 5 6 kilo nevrim döndü. Hemen diyete girdim eski kiloma indim şükür. Biraz daha insem süper olacak ama kasmak da istemiyorum
Aynen şekercimEn guzeli sekercigim
kaç ki kulağıma söyle kimse duymazOnu konu dışı tutuyorumBenim biraz kit çünkü
Sen ne dersen tamam aşkım
35 yaşındayımBende iyiyim sağol uğraşıp duruyorum işte,kozalak boyama işine girdim terapi gibi geldi bana
Sen şimdi yaş olarak daha minnak olduğun için verirsin kiloyu.
Aynen şekercim
Yok canım ,genciz daha35 yaşındayımMetabolizmam durdu artık