- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.357
- 60
Senin yaşında birşey yok ki daha,35 neki .35 yaşındayım Metabolizmam durdu artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yaşında birşey yok ki daha,35 neki .35 yaşındayım Metabolizmam durdu artık
Bu yaş beni bunalıma soktu. Toparlanamadım. ne ara bu yaşa geldim ben yaYok canım ,genciz daha
1.63 ,1.65 iştekaç ki kulağıma söyle kimse duymaz
35 yaş kadının en güzel çağları aslında.Bu yaş beni bunalıma soktu. Toparlanamadım. ne ara bu yaşa geldim ben ya
Gecen gün bende bi ara öyle oldum sanki hiçbir şey anlamamissin gibi hissettin dimi nasıl geçtiBu yaş beni bunalıma soktu. Toparlanamadım. ne ara bu yaşa geldim ben ya
Sen ne dersen tamam aşkım
O his hep oluyor yaGecen gün bende bi ara öyle oldum sanki hiçbir şey anlamamissin gibi hissettin dimi nasıl geçti
2.000 mesaj Kukrim'e gidiyorrrrrrrr. TebriklerrrYok canım ,genciz daha
Yaa çok güzel oluyor onlar burayada at abla bakalımBende iyiyim sağol uğraşıp duruyorum işte,kozalak boyama işine girdim terapi gibi geldi bana
Sen şimdi yaş olarak daha minnak olduğun için verirsin kiloyu.
Aynen şekercim
e aynıyız işte neresi kısa ki. Aaa benim boyum da kısaymış meğerse1.63 ,1.65 işte
Heyooooo yine şans bendenn yana2.000 mesaj Kukrim'e gidiyorrrrrrrr. Tebriklerrr
insan 25 yıl öncesini hatırlayınca bir tuhaf oluyorGecen gün bende bi ara öyle oldum sanki hiçbir şey anlamamissin gibi hissettin dimi nasıl geçti
Bende işte bizimkileri izliyoruz YouTube dan oğlum sordu anne bu kaç yılında yayınlanıyordu diye o an soylyince bı baktım ki 23 yıl geçmişinsan 25 yıl öncesini hatırlayınca bir tuhaf oluyor
Dün attım sayfaya bulayım .Yaa çok güzel oluyor onlar burayada at abla bakalım
Ben bile öyle hissediyorum valla 26 yasimda bazen içim çöküyorGecen gün bende bi ara öyle oldum sanki hiçbir şey anlamamissin gibi hissettin dimi nasıl geçti
Benim ki 1.71e aynıyız işte neresi kısa ki. Aaa benim boyum da kısaymış meğerse
Kıyamam sana ben Ah peri 26 yi bile geçeli kaç yıl olmuş,soylemiyim şimdi gerek YokBen bile öyle hissediyorum valla 26 yasimda bazen içim çöküyor