En kötü parfüm hangisi sizce??

çok yoğun çiçeksi kokuları v gucci rush ı eskiden sevememe rağmen artık tahammül edemiyorum.

ayyyyyyyy kesinlikle Gucci Rush!
-- ki sonradan kulağımla duydum erkekler buna aynen şu cümleyi kuruyor- kötü kadın kokusu- şimdi her gucci rush sürdüğünü bildiğim bayana bakışım değişir ,acırım sırf erkekler öyle düşünecek diye

kesinlikle şu hypnotic midir nedir işte o koku bende direk mide bulantısı yapıyor. :bbo:

kesinlikle şu hypnotic midir nedir işte o koku bende direk mide bulantısı yapıyor. :bbo:

aynen ya , geçen otobüsteki yanımda oturan bayan sıkmış , anamm inene kadar midem bulandı çok ((
orjinalinide doldurmasınıda hiçbi halini sevemiyorum bu kokunun ben (

avonun parfümlerini beğenmiyorum genelde.. hepsinin ortak bi noktası var..yani bi esans var o hepsinde var ve bi süre sonra o kokuyor..onuda sevmiyorum..zaten kalıcıd değiller.. bi for away güzel onunda dolumunu alıyorum hem daha uygun hem daha kalıcı ve güzel..bayanssulusmile bütün kış sür dur oohhh misss

tenden tene fark ediyor ediyor. Bazı parfümler çok güzel olmasına rağmen , kimisinde çok kötü kokabiliyor. Sanırım temiz kullanmakla alakalı. Terli cilde sürüldüğünde iğrenç kokuyor . Bazen bakıyorum çok bakımlı bir bayan , ama o kadar kötü kokmuşki hem ter hemde parfüm karışmış. rezalet. Önce temiz olucak cilt ve teninin hangi parfüme uygun olduğunu bilecek. Pahallı ve kaliteli diye her parfüm kullanılmazki cildine yakışmıosa.:tomato:

avon for away, çok iğrenç bir parfüm. hediye gelmişti, attım.

dolce gabana liğht blue öffff iğrenç çok ağır geldi kokusu bana

Hipnotic poison, lancome hypnose, avon soft musk..Aslında daha sayılabilecek kötü kokular var ama bunlar en aklımda kalan kötüler..

angel ın çakmasııı iğrençççççççççççççççççççç
hele birde bazıları onu boca ediyorlar toplu taşımalarda midem kalkıyorrrrrrrrrr

gucci rush
angel
avon soft musk
lolita lempicha
burbery weekend
belissima
dolce gabbana light bluee hiç sevmediğim kokularrr

çoğu kişi hypnotic poison demiş ama kesinlikle ilk sıkıldığında deil yarım saat geçtikten sonra etkisini gösterir gerçek kokusu çıkar ortaya..
o kokuda vazgeçilmezlerim arasındadır benim..
bütün parfümlerden sıkıldım ama hypnotic poisondan vazgeçemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…