En kötü parfüm hangisi sizce??

avondan for avar belisima ve viva cappiodanda hamileyken nefret etmiştim şimdi bile o kokuları alsam içim kalkar en güzelicelebre

arkadaşlar en kötü parfüm dıye bırşey varmı mesela benım beğenmediğim sayısızca o kadar berbat parfümler varki en beğendiğiniz diye sormalıydınız.yerimseniben

Kesinlikle avon far away!!! Ama bu çok kişisel bişeydir bence,birine çok iğrenç gelen bi koku diğerine hoş gelebiliyor,mesela far away benim midemi bulandırıyo hacı yağı gibi iğrençç kokuyo ama beğendiğini söleyip kullananlar da gördüm

aslında parfüm değil ama geçen deodarant olarak rexona nın muskunu aldım ilk başta beğendim ama şimdi kokladığımda midem bulanıyor nasıl oldum ben bunu diyorum?kafamçokkarıştı parfüm konusunda şimdilik böyle bir kötü deneyimim olmadı.ohaoldumsmile

kızlar angel chanel gbi anneannem tarzı kokular genç yaştakılere gtmıyor bunlardan tıksınıyrum tarz meselesı ama hoş degıller. bu arada begenmedıgınız yarım yada çok kullanmadıgınız parfumlerınızı burda takas yapabılıyorsunuz diğer parfumlerle bılıyorsunuz degılmı?

Angel ve Opium kesinlikle bu ikisini kaldiramiyorum irencccclaelaelaelaelae

haa birde belissima siyahh hediye gelmiştii pühh verılen paraya yazık cidden ananeme verdım napayım onu

Gucci rush bence .Hatta arkadaşımla parfümeriye gitmiştik koklamıştı ve direk şöyle demişti: püfff leş gibi
:

aa gucci rush bayılırım ben. şimdi bingo soft yumusatıcının kokusunu aynısı yapmışlar koca bidonlarla eve yumuşatıcı stok yaptım nerdeyse.her çamaşır yıkadığımda ev mis gibi rush kokuyor.

Parfüm konusu kesinlikle kişiden kişiye değişir, herkesin tenine her koku yakışmaz....Mesela benim çok severek kullandığım ( ve sıktığımda hep olumlu tepkiler aldığım) Lancome Miracle, Armani Code ve Gucci Rush'ı beğenmeyen çok var gördüğüm kadarıyla...
Ben genelde kalıcı olmayan parfümleri sevmiyorum...

Birde kalıcı olmasına rağmen Angel'ı hiç bir zaman sevemedim....Chanel no 5 da yine ağır bir koku...hypnotic poison da öyle...bu parfümleri hiç almadım ama hep başkalarında kokladım ya da mağazalarda denedim...

Poisonlar çok kötü yaa... al birini vur ötekine..
Bence bu kadar satıyor ve beğeneni çıkıyor ise ismi ve imajı yüzünden.. aynı koku başka bir isimle çıksaydı kimseler beğenmezdi.

nemıda yanılıyosun bu kokunun hastaları var dior addict olsun posion olsun yılların koku parfum merakından sonra algılamalar degısıyor bazı parfumler bebe kolanyası gıbı gelıyor daha fazlasını arıyanlara bunlar

Hmm aslında bu dediğinde haklı olabilirsin... CADIARZU Eğer ileri yaşlara hitap eden parfümlerse ona hiçbir diyeceğim yok.. ama 15 yaşında kızlar da var poison hastası bu nasıl oluyor?

Neyse canım bu zevk meselesi, bu da benim zevkim işte zemuszemus... ama poisonun testerini şişesinden kokladığımda öksürük tutuyor...kaydirigubbakcemile3

Şimdi aklıma gelen ve yeni çıkan denediğim en berbat parfümlerden biri de hiç süphesiz Galliano... Şişesinin tasarımı süper ama kokusu tek kelime ile rezalet... üstelik çok pahalı... edp 250 tl idi sevilde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…