En kötü parfüm hangisi sizce??

Ha birde vakko nun bir parfümü vardı allahm nefret... Gerçekten çok kötü bide bütün mağazaya sıkmışlar.. :Q

britneay spears fantasy iğrenççç bi koku.. bazı ıslak mendillerde öyle kokuyo çok kötü ya..

dp'den aldığım candy isimli parfüm.sadece 2-3 saat dayanabildim ertesi gün değiştirdim.
bana çok ağır geldi

bende 212 sexy hıc begenmedim onu koklayınca kendimi baharatcıda gibi hissettim çok ağırdı hiç hoşlanmadım

angel aman allahım o nasıl bir kokudur öyle parfümerideki adam illa deneyin diye tutturdu bileğimden gitmedi kokusu aksi gibi bir de kalıcı burnumun direği kırıldı yeminle

hypnotic poison..en berbat koku bence 30mllik almıstım..1kez fıs yaptm ama kıyafetlermden 1 ay cıkmadı nerdeyse ustelık dıgerlerıne de bulastı..boyle rakı gbı kokuyo..mıdem bulandı ve kustum(gercekten abartmıyorum!)..en azından bende böyle etki yaptı..hayatımda kokladıgım en berbat en ıtıcı parfum..sanırım ıcerıgınde de afrodızyak bulunuyomus..erkekler bu kokuya ıcındekı maddeden oturu hasta oluyolarmıs ama bıde kızlara soralım:) bnm arkadaslarım ve özellıkle ben tam bı antipati duyuyoruz hyponıc poısona..nefret ettım yaa

ya avonun tüm parfümleri bebatta, bir parfümü var far away diye işyerindeki bir bayan kullanıyor daha doğrusu üstüne boşaltıyor midem bulanıyor yeminlen, şu parfümü allah rızası için kullanmayın.

ayrıca angel ilk etapta çok kötü kokar ama sonra resmen aşık olursunuz kokusuna, çokta kalıcıdır, omuzlarıma sıkıyorum ertesi gün herkes soruyor parfümün ne diye?

armaninin tüm parfumleri guzel dıyorlar ztn..ben armani she kullanıyorum daha dogrusu kullanmaya başladım aşıkoldum resmen..tabı artık klasıkleşmiş herkeste var ama buna ragmen cok hosuma gdıyor..uzun bı muddette kullanmayı dusunuyorum..
bide ysl cinemayı sorcaktım kızlar size..ona cok kotu dıyolar en azından dpnınkı cok kotuymuş dogrumu,sizinde fikirlerinizi almak istedim..aslında armaniden once onu denıycektım ama bi arkadaşım caydırdı benı..

miracle ve gucci rush bitiremedim yahu yeğenime verdim çok bayıyor artık girdiğin ortamda gucci geldi falan deniyor önceden güzel geliyordu çok da modaydı ama geçti modası bence angel ı iyi taşırım ama:) çok kişiyi angel lı yaptım zamanında ama şimdi favorim ABSOLUTELY VERY IRRESISTIBLE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…