En kötü parfüm hangisi sizce??

Benim için ilk sırada olan en kötü parfüm hypnotic poison
hiç bir etkileyici yanını bulamadımm ben bununn

amor amor ayyyy bir felaket kokuuuuuuuuuuu
arkadasim almiss ögmüsler söyle kaliteli böyle ama irenc bir sey yaaaaaaaa
hic tafsiye etmemmmm

Yıllardır Amor amor kullanırım.Walla ben çok beğeniyorum kokusunuopuyorumnanaktan

Avon Cristal Aura (yanlş yazmş olablrm) :ecrin_bebek:

Allah korusun bi daha mı tövvbe assla.. 1 kere sıkmama karşın başımı döndürüp beni bayıltan bi parfüm..

aynı şeyi GUCCı-RUSH da yaşıorum ben de çooooooooooooooooooooooook ağır:dilcikar:

bellisima var ya .hayatımda en çok nefret ettiğim bir koku.komşumuz sürekli kullanıyor.kadındanda nefret ettim koku yüzünden.bu kadar kötü bir koku olabilirmi ya.yazarken bile burda sanki koku burnuma geldi..

bellisima var ya .hayatımda en çok nefret ettiğim bir koku.komşumuz sürekli kullanıyor.kadındanda nefret ettim koku yüzünden.bu kadar kötü bir koku olabilirmi ya.yazarken bile burda sanki koku burnuma geldi..

Katılıyorum O kokuyu alınca tarifsiz mide krampları yaşıyorum iğrenç kelimesi hafif kalır.
Viva-cappio Buda aynı şekilde. Bunların yerine kolonya kullanmalarını tavsiye ederim.
Erkeklerde ise Arko tras losyonu kolonyası neyi varsa bana kötü geliyor.

arkadaşlar ben tasha sipariş verdim yaaa.. o kdr mı kötü???kafamçokkarıştı
ben de bi kere she fun aldım, pembe olan... kırmızısı love iyi de pembe çok kötü
bayıyor insanı benneyaptımki

kesinlikle igrenç derim ama bu bnm zevkim..daha onaylanmamıstır sparişi diger parfm çok gzl ondan al yada tashanın tester ı nı iste cnm...hacı yağ gibi gelio kokusu bana resmen hacı mis

amor amor cidden bişeye benzemio.tasha demiş arkadaslar ama ne bilim bana o kadar kötü gelmemişti yaaa ama tabi kişinin cilt tipine görede deişio.viva cappio bellisima da anne kokusu giibi cok eski kokular oldukları için belkide

Kızlar adet döneminde vücudumuz toksin attığı için kullandığınız parfümden bozuldumu diye şüphelenebilirsiniz. Parfümle ilgisi yok. Tamamen hormonal :lepi:

Benim alıp da kullanmadığım bir koku olmadı. Ama gucci rush'ı bir kez denemiştim ve hiç beğenmemiştim. Şunu da unutmayın ki herkesin teni farklı ve bende kötü duran bir parfüm bir başkasında çok iyi durabilir. O yüzden tavsiyeyle değil de deneyerek almak gerekir parfümü...

lolıta lempıcka va narcıso roudrıguezı sevemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…