- 18 Nisan 2013
- 96
- 19
- 298
Merhaba hanımlar bitmek bilmeyen bir sorunumla tekrardan karşınızdayım. Allah can sağlığı versin herkese ... Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Ben yurtdışında yaşıyorum ve türkiyede yaşayan bir sevgilim var ikimizde ciddi düşünüyoruz ve bu yaz ciddi anlamda adımlar atmak evlilik yolunda ilerlemek istiyoruz. Sorun şu ki ben 4 yıl önce ani bir kararla türkiyedeki eğitimimi bırakıp buraya ailemin yanına yerleştim. Okulumun geleceğimin daha iyi olacağına inandım ama 4 yıl beni çok yıprattı. Hiç eğitimi olmayan insanlarla aynı okullarda okudum, dil öğrendim. Oysa buraya gelirken üniveristeye kısa bir sürede başlarım diye tahmin etmiştim ki kazın ayağı öyle değilmiş
Burada eğitimi tamamlamak için en az 3.5-4 yıla daha ihtiyacım var ancak sevgilim bu sürenin bizi çok yıpratacağını düşünüyor ki zaten haklı. Sende 1 yada 2 sefer görüşerek bir ilişki sürdürmek gerçekten çok zor. Yaşım 23 sevgilim 29 yaşında bir an önce bir yuva kuralım derdinde. Bende bunu çok istiyorum ama birşeylerden fedakarlık yapmam vazgeçmem gerekecek böyle bir durumda. Ya okul okumayı seçip bulunduğum yerde herşeyden çok sevdiğim insan olmadan hayatıma devam edeceğim yada bunca yıllık okul okuma bitirme çabalarımdan vazgeçip onunla, 4 yıl önce bırakıp geldiğim şehirde bir yuva kuracağım. Evlilik üzerine sevgilimi bulumduğum yere getirme şansım yok çünkü yaşadığım ülke çok zor şartları olan bir yer ve daha bütün haklara sahip değilim. Bunun için 7 yılın dolması ve buranın vatandaşlığına hak kazanmam gerekiyor. Yıllarca iyi bir eğitim sahibi olmak için çabaladım ancak kader izin vermedi karşıma hep engeller çıktı. Şimdi sizden fikirlerinizi istiyorum böyle bir durumda olsaydınız neyi tercih ederdiniz? Ömür boyu mutlu olacağınıza inandığınız adamımı yoksa onsuz bir kariyeri okulu mu ?
Ben yurtdışında yaşıyorum ve türkiyede yaşayan bir sevgilim var ikimizde ciddi düşünüyoruz ve bu yaz ciddi anlamda adımlar atmak evlilik yolunda ilerlemek istiyoruz. Sorun şu ki ben 4 yıl önce ani bir kararla türkiyedeki eğitimimi bırakıp buraya ailemin yanına yerleştim. Okulumun geleceğimin daha iyi olacağına inandım ama 4 yıl beni çok yıprattı. Hiç eğitimi olmayan insanlarla aynı okullarda okudum, dil öğrendim. Oysa buraya gelirken üniveristeye kısa bir sürede başlarım diye tahmin etmiştim ki kazın ayağı öyle değilmiş
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)