Möge apla göyneğimi giysinlerKınamayın sakın sonra başınıza gelir
Çok az oy farkla 2.olmak üzücü. Yoksa 2.olduğum zamanlar çok oldu. Bir de Kazenin künefesine yenilip baklava la 2.olunca üzülmüştüm birazBi kaç sefer bende ikinci olmustim
OfffffffÇok az oy farkla 2.olmak üzücü. Yoksa 2.olduğum zamanlar çok oldu. Bir de Kazenin künefesine yenilip baklava la 2.olunca üzülmüştüm biraz
Ha 4 ha 5. İlk 3 olmadıktan sonra bir anlamı yok bence.Zaten 4.lüğü de Margaret geldi kaptı benden
Varsın sen kazan kukrişKorkma bu noktalardan sonra benim şansımın döndüğü görülmüş değil tarihimde
Bebeyim sen ne sayıyon
1.olamadıktan sonra hiçbirinin önemi yok esasındaHa 4 ha 5. İlk 3 olmadıktan sonra bir anlamı yok bence.
Canım benim dediğim gibi benim için de öyleVarsın sen kazan kukrişbelkide olur belli mi olur
Ay hala mı yaaaa bayılazam haaa fasulyesin kabul et işte artık popüler tarif de kapamazsın git işkembe çorbası yap.Varsın sen kazan kukrişbelkide olur belli mi olur
O kadar haklısın ki……….1.olamadıktan sonra hiçbirinin önemi yok esasında
Canım benim dediğim gibi benim için de öyle
Belki ben kazanıcaaamVarsın sen kazan kukrişbelkide olur belli mi olur
Sen kendine bak 2 ay oldu mu fasülye olalı hııı.Ay hala mı yaaaa bayılazam haaa fasulyesin kabul et işte artık popüler tarif de kapamazsın git işkembe çorbası yap.
Allahtan Şubat 28 çekiyorOcak ayı bas git artık yaaa yeter
Maalesef.Sen kendine bak 2 ay oldu mu fasülye olalı hııı.
Yok onun bi yerinde pireler uçuşuyor. Ben karanlık odada tek başıma bu durumla cebelleşiyorum..Cano o kadar çok yarışmaya girdin ama bu kategoride sanki bu kadar heyecanlandım sanki. Enişteye iddiaya mı girdin yoksa
Hadi az kalmış. Şafak saymaya devamMaalesef.