Bir oy farkla birinci olan kategoriler gördükAslında bu tablo bi bildirimi daha haketmiyor mu ya
Yok onun bi yerinde pireler uçuşuyor. Ben karanlık odada tek başıma bu durumla cebelleşiyorum..
Saniyeler dakikalar geçmek bilmiyor
Şunun şurasında saat 24 olmasına ne kaldı canııııım, ıh hı hıhYok onun bi yerinde pireler uçuşuyor. Ben karanlık odada tek başıma bu durumla cebelleşiyorum..
Saniyeler dakikalar geçmek bilmiyor
DakkaBebeyim sen ne sayıyon
Bu süreyi benim fasulye olduğum süre kadar uzatsak mıMaalesef.
Ben az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyorBir oy farkla birinci olan kategoriler gördük
Evet bütçe ikiye bölünmüştüBen az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyor
Aralarında bir daha yarışıyorlarBen az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyor
Ben duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsunBu süreyi benim fasulye olduğum süre kadar uzatsa mı1.5 yıl
Ben o ay birinci olmasam o süre uzayacaktıBen duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsun
Evet. Aynı hediyeden 2 kişiye gitmişti pilav kategırisindeBen az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyor
Ben duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsun
Aynen aşkom bunların hepsini fasulye yapacağım sonra kapıyı kilitleyeceğim
Evet bütçe ikiye bölünmüştü
Pilav kategorisiydi
Bu daha eğlenceli olurduAralarında bir daha yarışıyorlar
Bizim olacak fıstık Vurucaz kırbacı sonraAynen aşkom bunların hepsini fasulye yapacağım sonra kapıyı kilitleyeceğim