Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok onun bi yerinde pireler uçuşuyor. Ben karanlık odada tek başıma bu durumla cebelleşiyorum..
Saniyeler dakikalar geçmek bilmiyor![]()
Şunun şurasında saat 24 olmasına ne kaldı canııııım, ıh hı hıhYok onun bi yerinde pireler uçuşuyor. Ben karanlık odada tek başıma bu durumla cebelleşiyorum..
Saniyeler dakikalar geçmek bilmiyor![]()
DakkaBebeyim sen ne sayıyon![]()
Bu süreyi benim fasulye olduğum süre kadar uzatsak mıMaalesef.![]()
Ben az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyorBir oy farkla birinci olan kategoriler gördük![]()
Aralarında bir daha yarışıyorlarBen az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyor![]()
Ben duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsunBu süreyi benim fasulye olduğum süre kadar uzatsa mı1.5 yıl
![]()
Ben o ay birinci olmasam o süre uzayacaktıBen duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsun![]()
Evet. Aynı hediyeden 2 kişiye gitmişti pilav kategırisindeBen az önce stalk yaparken berabere biteni de gördüm, öyle olursa ne oluyor hediye ikiye mi bölünüyor![]()
Ben duvara her gün çentik atıyorum sen 1,5 yıl diyorsun![]()
Aynen aşkom bunların hepsini fasulye yapacağım sonra kapıyı kilitleyeceğim
Evet bütçe ikiye bölünmüştü
Pilav kategorisiydi![]()
Bu daha eğlenceli olurduAralarında bir daha yarışıyorlar![]()
Bizim olacak fıstık Vurucaz kırbacı sonraAynen aşkom bunların hepsini fasulye yapacağım sonra kapıyı kilitleyeceğim![]()