Bak ben yazmasam uğraşacaksın halaSeni uğraştırmayayım diye siliyodum ama madem öyle
Herkes döksünSen de dök eteğindeki taşları bakim
Benim de Huawei. İlk başta çok kaliteli resimler çekiyordu, telefonla oynarken bozdum ayarlarını galiba, eskisi gibi canlı çekmiyorHuawei de güzel çekiyor elma kadar olmasa da
Nevoş yaparda yapmazsan yandınBen istemiyorum fasulyelik, baklava börek açıcam ben
TovbeeBen istemiyorum fasulyelik, baklava börek açıcam ben
Fabrika ayarlarına geri dön ben öyle yaptımBak ben yazmasam uğraşacaksın hala
Herkes döksün
Benim de Huawei. İlk başta çok kaliteli resimler çekiyordu, telefonla oynarken bozdum ayarlarını galiba, eskisi gibi canlı çekmiyor
Ne güzel geçinip gitmeye devam Deynoşum, bana oy verdiğin yetmiyormuş gibi bir de hızlı yazmayı öğrettinBak ben yazmasam uğraşacaksın hala
Herkes döksün
Benim de Huawei. İlk başta çok kaliteli resimler çekiyordu, telefonla oynarken bozdum ayarlarını galiba, eskisi gibi canlı çekmiyor
O sensör nasıl olacak canom,bende de öyle. Ekran kararıyor. Ayarlar hiç olmuyor. Özellikler kullanılmıyor.Fabrika ayarlarına geri dön ben öyle yaptımbide sensörlü olduğu için kararma yapıyor foto çekerken
Sunumu zor geliyoKizzz niyee bu kışta çorba off
Ayy evett dogru sende haklısınSunumu zor geliyo
Ayarlardan otomatiği kapatıp manuel e geç. Kararma yaptığı an kamerayı kapatıp tekrar açO sensör nasıl olacak canom,bende de öyle. Ekran kararıyor. Ayarlar hiç olmuyor. Özellikler kullanılmıyor.
Pinterest sunumlu biseyler olsunAyy evett dogru sende haklısın
Çekerken karartma yapıyor evet. Geçen gün oğlum çekerken çekmeden önce ekrana tıkladım renk tonu açıldı, resim canlandı, o özellik varmış meğer bilmiyordum, ibiza da öyle çektim.Fabrika ayarlarına geri dön ben öyle yaptımbide sensörlü olduğu için kararma yapıyor foto çekerken
En çok ayarlar ugrastiriyo vallaAyarlardan otomatiği kapatıp manuel e geç. Kararma yaptığı an kamerayı kapatıp tekrar aç
Ohoo anasını bile ağlatıcamNevoş yaparda yapmazsan yandın
Aha iste baş belasiÇekerken karartma yapıyor evet. Geçen gün oğlum çekerken çekmeden önce ekrana tıkladım renk tonu açıldı, resim canlandı, o özellik varmış meğer bilmiyordum, ibiza da öyle çektim.
Ben de çorba istiyoruuumEvet çorba olur
Sen de bana resim uygulaması göndermişti ama becerememiş tim. Makyaj yapayım derken rüküş makyaj yapan kadınlara dönerdim resmi, daha da yapnadımNe güzel geçinip gitmeye devam Deynoşum, bana oy verdiğin yetmiyormuş gibi bir de hızlı yazmayı öğrettin
Oylama fotografını bana gönder ben yaparımSen de bana resim uygulaması göndermişti ama becerememiş tim. Makyaj yapayım derken rüküş makyaj yapan kadınlara dönerdim resmi, daha da yapnadım