- 28 Haziran 2011
- 59.276
- 149.565
Küsme yavrucugummGörersiniz siz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küsme yavrucugummGörersiniz siz
Ne var aranızdaa söyleeee süylemem kimseyeNevosla aramızda Nevreste
Fasulyelik bitince alBir gün bozulacak benim telefonun zamanı geldi direniyor
Evettt bakk buda iyiydi hahahahaha ayy sosyomm yiycemmmmmmm seniiiiğğğHatta ısırık elma
Sunumda sen bizi geçtin birincilikler arka arkaya geliyorSizde bu kadar güzel yapmayin kardişiimm dedi,kalkan koftede birinci olan kiz
İnşallah bakalımFasulyelik bitince al
Aslında bişey yok,bende en fazla iki tarif adı yazıyorumNe var aranızdaa söyleeee süylemem kimseye
Yiii beniEvettt bakk buda iyiydi hahahahaha ayy sosyomm yiycemmmmmmm seniiiiğğğ
Bana kurabiye de geliyo uzun zamandır yapılmıyoAslında bişey yok,bende en fazla iki tarif adı yazıyorum
Küsme yavrucugumm
İnsan bi akrabasına eşe dosta haber salar. Eltisi görümcesi kaynatasıgile rica eder değil miHerkes niye bu kadar uslu be bu ne beylee
Yok yaw bir joyz bir margaret bebeleri olamam ellerine su dokemem hattaSunumda sen bizi geçtin birincilikler arka arkaya geliyor
Tatli yok unut onu beybiBana kurabiye de geliyo uzun zamandır yapılmıyo
Onlar zaten profesyonel takılıyorlar. İnstagramda kahve sunumlarını görmüyor musunYok yaw bir joyz bir margaret bebeleri olamam ellerine su dokemem hatta
Yiii beni
Bebegim Bebegim Bebegim
Tatlıyamı giriyo buda ooyyyyTatli yok unut onu beybi
Cilveleşmeyin kızz
Sen yap bence ya nasıl olsa birincisin, al şöyle bi 200 300 oy, ne var yaniİnsan bi akrabasına eşe dosta haber salar. Eltisi görümcesi kaynatasıgile rica eder değil mi
Bizim yatcak yerimiz yokOnlar zaten profesyonel takılıyorlar. İnstagramda kahve sunumlarını görmüyor musun